Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uderzenie burzy

Ja 23 lata a ona 16.......czy wyjdzie..

Polecane posty

Gość Uderzenie burzy

bo tak myślę że to chyba nie jest osoba odpowiednia do stałego związku z którą można np za dwa lata się zaręczyć :{

Gość frtghjk
Nas się pytasz? To Ty ją znasz, a nie my.

Gość jakaś tam Ilona
A dlaczego nie ma wyjść, bądź pozytywnej myśli.

Gość Uderzenie burzy
Tylko że już raz byłem i też młodsza była o 5 lat i nie wyszło

Wyjdzie wyjdzie :) Nie wszystkie są takie same. Ja 20 lat kończę w listopadzie a mój ma już skończone 28. Jesteśmy po zaręczynach, jestem w ciąży. Nie gadaj głupot i nie poddawaj się! :)

Gość fghgfhftghtfgjhsdsss
Muszą dwie osoby chcieć tego samego żeby wyszło.

Gość Nie wyjdziie
Ty moglbys konczyc studia, ona ma 3 lata to matury.... Hmmm.... Taka roznica nie przeszkadza w starszym wieku, ale tak? To jeszcze nastolatka, dziecko wlasciwie.

Gość barnej
borze... z dzieckiem???

Gość krwawnik
Znam 23latków którzy są na poziomie 16latek, a znam i dojrzalszych. Zależy od ludzi, od ich planów, nawet jak zaręczyny, ślub ok to bardziej prawdopodobne że będzie chciała studiować, rozwijać się zamiast w pieluchy się pakować. Dla mnie osobiście zbyt duża różnica, nie tyle w wieku co w dojrzałości właśnie. Dorosły facet i dziecko chodzące do liceum, które martwi się wywiadówkami i prosi rodziców by jechać gdzieś na weekend.

Gość jejku jej
kiepsko, ty w wieku 16stu lat myślałeś już o partnerce na stałe? 16latka to mentalnie jeszcze dziecko, jeszcze dłuuuga droga do tego żeby wyrobiła sobie pogląd na temat związków :P nie ma co przedwcześnie wpływać na taką osóbkę i wpakować ja w dziecko i małżenstwo. no sorry.od 23latka oczekiwać już można poważniejszego myślenia :P lepiej się ucz chopie i pracuj, a nie małolatom głowę zawracasz.

Gość jejku jej
ps. pracuję z młodzieżą...i nie znam 16stolatki o której powiedziałabym, ze zachowuje się i myśli jak dorosła osoba...choć oczywiście młodzież bywa mniej lub bardziej ogarnięta.

Gość wyjdzie :)
znam parę obecnie już są po ślubie a ona jest w ciąży :) slub był w czerwcu zeszłego roku :) on 33 lata a ona 23 :) zaczeli sie spotykac jak miała 16 lat :) bardzo rezolutna i konkretna dziewczyna :)

Gość klmno
za duża różnica wieku ;)