Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

6cats

MOROZNIK kaukaski

Polecane posty

Zacz臋艂am jakie艣 10 dni temu bra膰 to zi贸艂ko ;) ... wiem, 偶e jest mocno kontrowersyjne - ale naczyta艂am si臋 mn贸stwo na jego temat i podj臋艂am tak膮 suwerenn膮 decyzj臋! Mam pytanie do os贸b, kt贸re je bra艂y ju偶 kiedy艣 ... Jest zaznaczone dawkowaniu, 偶e po wypiciu rozpuszczonego proszku nie nale偶y je艣膰 przez min.1-2 godziny... A co z piciem np. kawy - je艣li jej nie s艂odz臋 i nie dolewam mleka, czy mog臋 j膮 wypi膰, czy te偶 powinnam odczeka膰... Mam ten problem, 偶e jak si臋 budz臋, to zaraz jestem g艂odna - a kawa jako艣 mnie troch臋 utrzyma przy 偶yciu, zanim zjem 艣niadanie ;) No i druga sprawa - pisz膮, 偶e przy pewnej zwi臋kszonej dawce mo偶e wyst膮pi膰 biegunka... czy u Was wyst膮pi艂a i przy jakiej dawce? Ja po tygodniu zwi臋kszy艂am porcj臋 z 1 do 2 miareczek, ale popo艂udniami czuj臋 ma艂膮 rewolucj臋 w kiszkach :P Warczy mi , fermentuje i przelewa si臋 tak g艂o艣no, 偶e moje koty zrywaj膮 si臋 ze snu na r贸wne nogi ;) Nie mam biegunki! Zastosowa艂am moroznik jako "odtrutk臋" na w膮trob臋 - od niemal 30 lat jem sporo proch贸w p.b贸lowyh (migreny, zapalenie staw贸w, etc) - mam nadziej臋, 偶e organizm si臋 nieco odtruje, a przy okazji mo偶e zrzuc臋 kilka nadprogramowych kilos贸w ;P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ilonka1990
Hej ja stosuje moroznik i nie mam zadnych rewolucji. Jak rozmawialam z panem przez telefon u ktorego kupuje te rosyjskie z hologramem, to mowil mi, ze moze wystapic biegunka ale to kwestia indywidualna. Jezeli wystapi kazal przedluzyc okres stosowania mneijszej ilosci. Widze ze napisalas, ze po tygodniu zwiekszylas, a tam jest napisane ze po 10 do 15 dni nalezy zwiekszyc, wiec moze ze szybko zwiekszylas dawke i stad te rewolucje. JEsli chodzi o jedzenie to kawe mozesz spokojnie, a co do pokarmow, to mozesz zjesc sniadanie, ale mala ilosc. I jak tam dzialanie ?

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 kupi艂am ten z hologramem, ale ulotki nie dosta艂am - skopiowa艂am sobie z internetu... Tak by艂o napisane, 偶e zwi臋ksza膰 dawk臋 co 7-10 dni w zale偶no艣ci od tolerancji... Po max 2 dniach uspokoi艂a si臋 rewolucja ;) Ja ju偶 jestem na 3 dawkach dziennie, ale niestety musia艂am przerwa膰 na 3 dni, bo dzi艣 musia艂am zrobi膰 ca艂y pakiet bada艅 z krwi (m.in.hormony, cukier, cholesterol i tarczyca), a lekarz powiedzia艂, ze profilaktycznie lepiej na 3 dni wcze艣niej odstawi膰 zi贸艂ko, 偶eby nie zmieni艂o obrazu wynik贸w. Teraz ju偶 nie wiem, czy jutro zaczyna膰 od pocz膮tkowej 1 dawki, czy kontynuowa膰 potr贸jn膮... U siebie zauwa偶y艂am znaczn膮 popraw臋 trawienia - nie mam wzd臋膰, czuj臋 si臋 lekko :) Na razie nic nie chudn臋, ale mam nadziej臋, ze wreszcie co艣 si臋 ruszy ;) Opracowa艂am system przesypiania porannego g艂odu - budz臋 si臋 wcze艣nie, wypijam zi贸艂ko i natychmiast k艂ad臋 si臋 na kolejne 2 godziny... Inaczej pad艂abym z g艂odu w tym czasie - no i ta kawa mi wsz臋dzie pachnie, a skoro by艂o powiedziane, zeby nic nie je艣膰 przez pierwsze 2 godziny, to uzna艂am, 偶e kawa te偶 odpada ;)

Udost臋pnij ten post