Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia jeszcze tylko tydzień

Co myślicie o tym wózku ?

Polecane posty

Gość mi się nie podobają
trójkołowce

Gość mi się nie podobają
Chicco zakupiłam dokładnie taki jak w linku kolor top blue, ale nie powiem jak się sprawdza, bo jeszcze czeka na właścicielkę

Gość justa-kapustaaaaaa
tak szczerze to co widzisz ładnego w takich wózkach?? i jeszcze za takie pieniądze :/ w życiu bym nie kupiła no chyba, że byłoby mnie stać, ale o wiele bardzie podobają mi się modele Tako albo X-landera.

Gość princessaofpersia
fantastyczny wozek, widzialam go "na zywo" i jest naprawde swietny :)

Gość princessaofpersia
a ten I move chicco to juz jak na moj gust troche przekombinowany

Gość mi się nie podobają
,

Stać mnie, żeby kupić mojemu pierwszemu dziecku drogi wózek i wszystkie inne bajery.

Gość justa-kapustaaaaaa
szczerze powiedzcie kobitki ile miesiecznie zarabiacie ze ot tak wydajecie na wozek 4tys?? mnie sie moze uda oszczedzic tyle pieniedzy w ciagu pol roku i to tak z biedą;/

Gość princessaofpersia
zarabiam na tyle dobrze, ze mnie stac-tyle tylko ci napisze bo zaraz zleca sie szczekaczki z litania ze to niemozliwe skoro one zarabiaja minimalna:O

Gość Bogna:):):)
dla mnie 4 tys za wózek to dużo za dużo

Ja mam własną działalność, jestem architektem, a mąż stomatologiem. Więc nie będę pisać ile dokładnie zarabiam. Możesz się domyślić.

Gość justa-kapustaaaaaa
przecież nikt nikogo nie zna, to wirtualny świat, ja zarabiając 1600zł kupiłam wózek za 1500zł, Wy co wydajecie na wózki 4/5tys. pewnie zarabiacie jeszcze więcej?? chyba, że to, że wydajecie tyle na wózki to historie wyssane z palca, jakoś w sklepach z wózkami nie widziałam takich za 5tys.zł.

Gość princessaofpersia
bogna, a dla mnie w sam raz... i co bedziemy sie teraz licytowac ktora z nas ma racje?

Zależy w jakich sklepach. Bo ja akurat widzę same za 5 tys. Ale chce zamówić przez internet. 12 marca poród i już nie mam ochoty latać po sklepach.

Gość princessaofpersia
ja tez zamawialam przez net, w zadnym sklepie stacjonarnym nie znalazłabym takiego wyboru:)

Gość justa-kapustaaaaaa
w sumie doszłam do wniosku, że jeżeli stać kogoś, żeby kupić wózek za 5tys. niech kupuje, dla Was wydać na wózek5tys to jak dla mnie było wydać 1500 jednak nie wiem, czy jakbym miała więcej kasy to bym dała na wózek, ostatnio z biedą wydaliśmy 15tys na większe auto, dla nas ogromna kwota, a Wy tyle to na bajery dla dzieci wydajecie, nie jestem zazdrosna, że ktoś ma więcej, każdy się dorabia swoją pracą, ale jakoś tak smutno mi, że Wam tak z lekkością przychodzi wydać tyle na wózek, co inni tyle zarobią przez pół roku :/

Gość princessaofpersia
Justa, dziewczyno nie szukaj sobie problemow na sile-najwazniejsza nie jest kasa, tylko rodzina i zdrowe dziecko-masz to, to masz juz wszystko, kasa to tylko dodatek do szczescia :) pomysl ile osob ma góry pieniedzy a nie ma tego co masz ty?

justa zgadzam się z wypowiedzią princessaofpersia. Pieniądze nie dają szczęścia. Ważne jest to co masz w środku, a nie to co posiadasz. To, że ty jeździsz autem za 15 tys., a ja nowym volvem nie sprawia Cię gorszą. WAŻNE CO MASZ W ŚRODKU, A NIE TO CO POSIADASZ.

Ten wozek ma niewatpliwa zalete taka, ze sprytnie sie sklada. Jak na moje oko wybitnie do miasta: na rowne chodniki i do galerii, bo jakos nie doczytalam sie nic o amortyzacji a kola ma raczej twarde. Na pewno mega zwrotny. Z minusow to oparcie spacerowki ma regulowane tylko w 3 pozycjach, nie jest napisane czy rozklada sie calkowicie na plasko, co wiele mam wskazuje jako pozadana ceche. Ten koszyk na zakupy dla mnie jakis dziwny jest, jak wiaderko :-)

Z kolei ten chicco - radzilabym sie zastanowic nad tymi malymi kolkami z przodu, bo moze byc katastrofa gdy spadnie snieg :-) i jak widze ten z kolei juz nie ma zadnej torby/kosza na zakupy. Z tych dwoch modeli wybralabym ten recaro ze wzgledu na kolka i fotelik.

Gość Cococonut
Wies tanczy wies spiewa

Tu już nie chodzi kto ile wydaje,poprostu jeśli ktoś ma życzenie to kupuje coś drożej, a ktoś szuka oszczędności to kupi taniej.Nikomu nie powinno zaglądać się do potrfela.A co do samego wózka-mnie się nie podoba, wydaje mi się mało praktyczny(3 koła,mały jak dla mnie kosz na zakupy) Ja też wtopiłam się przy wózku z 1 dzieckiem-cenowo plasuje się normalnie,a raczej bym powiedziała, że jest nawet tani (mieszkam w Uk) ale nie odpowiada mi jego konstrukcja..Ale jeśli Tobie się podoba, i wychodzi na prowadzenie wśród innych wózków ktore już ogladałaś, podoba ci się itp, to chyba nie ma po co pytać na forum.Kupujesz to co chcesz.Ja osobiście wolałabym jakiś model Tako,Xlander...