Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18 strach

cioza czy paranoja

Polecane posty

Gość 18 strach

Witam. Mam problem. Od paru tygodni (4) rosną mi piersi. Boje się że to ciąża . Przyjmuje Yasminelle , i nie kochałam się z mężczyzną normalnie. Zdażyło się raz od tyłu, ale i tak on mi się nie spuścił w kolice pochwy. Ratunku to ciąża czy mam paranoje???

Gość juhzgtgf
na 199 % ciaza

Gość 18 strach
Prosze ! Czy to możliwe ??? Błagam

Gość mam pytanie 28
zrób test ciązowy albo bete hcg

Gość 18 strach
Nawet nie mam się kogo spytac :'( pomocy

Gość mam pytanie 28
słyszałam o różnych przypadkach, a nawet jak twój partner penetrował Cię to mogło mu nasienie w niewielkiej ilości wylecieć przed wytryskiem poczytaj o tym i zdecyduj czy nie lepiej zrobić test i bedziesz wiedziała czy to ciąża, ja uważam, ze ciąza w tym przypadku jest mozliwa choć to mało prawdopodobne się wydaje :)

Gość mam pytanie 28
no ale o co chcesz się kogoś pytać?? dziewczyno jak chcesz mieć pewnośc zrób ten test 2-3tyg po stosunku a jak chcesz mieć pewnośc to zrób badanie bety HCG ale sama nie wiem kiedy najlepiej zrobić to badanie żeby mieć 100% pewności czy to ciąza czy nie :)

Gość juhzgtgf
ojojoj,skoro sie nie sposcil to raczej ciazy nie ma,po 2 mi na tabletkach anty strasznie spuchly piersi ,mialam tak caly czas dopoki nie odstawilam tabletek.

Gość juhzgtgf
wogole nie rozumiem,po co sie trujesz tabletkami skoro i tak nie uprawiasz sexu do konca??

Gość juhzgtgf
od kiedy bierzesz tabletki? zapomnialas jakiejs? wymiotowalas? mialas biegunke? bralas antybiotyki?

Gość juhzgtgf
moim zdaniem w ciazy nie jestes!!!! nie nakrecaj sie,bierzesz tabletki !!!! a jak juz chcesz sie uspokoic zrob ten test w dniu spodziewanej miesiaczki lub po tym terminie.