Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek98989898

Muzyka i rozstanie z panna...

Polecane posty

Gość frfrtg
To była gorączka od samego początku Zimne poty na czole głęboko wierzącego Podniosłam moje ręce do góry i powiedziałam: "Daj mi znak" Powiedział: "Jeżeli się ośmielisz, podejdź odrobinę bliżej" Chodzimy w kółko, w kółko, w kółko i w kółko Teraz powiedz mi, teraz powiedz mi, teraz powiedz mi, powiedz mi to, co teraz wiesz Nie jestem zbyt pewna, jak się z tym czuję W sposobie w jaki się poruszasz jest coś, co Sprawia, że czuję się jakbym nie potrafiła żyć bez Ciebie I to pochłania mnie to całą Chcę, abyś został Mikky Ekko: Nie ma zbyt wiele życia, w życiu, którym żyjesz To nie jest coś, co można po prostu wziąć, to podarunek Chodzimy w kółko, w kółko, w kółko i w kółko Teraz powiedz mi, teraz powiedz mi, teraz powiedz mi, powiedz mi to, co teraz wiesz Nie jestem zbyt pewien, jak się z tym czuję Coś w sposobie, w jaki się poruszasz Sprawia, że czuję się jakbym nie potrafił żyć bez Ciebie I to pochłania mnie całego Teraz chcę, abyś została Rihanna, Mikky Ekko: Powodem, dla którego się trzymam Jest to, że potrzebuję, aby ta dziura zniknęła Zabawne, że to ty jesteś tym/tą zranionym/ą, ale To wyłącznie ja potrzebowałam ratunku Ponieważ kiedy nigdy nie widzisz światła Trudno jest się dowiedzieć, które z nas spada na dno Rihanna: Nie jestem zbyt pewna, jak się z tym czuję Coś w sposobie, w jaki się poruszasz Rihanna, Mikky Ekko: Sprawia, że czuję się jakbym nie potrafił/a żyć bez Ciebie Pochłania mnie to całą/ego Rihanna: Chcę, abyś został Zostań Rihanna, Mikky Ekko: Chcę, abyś został/a

Gość frfrtg
a teraz odpowiedz sobie sam - co chciala powiedziec przez ta piosenke?

Gość Tomek98989898
chce usłyszeć inne zdanie niz moje...