Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivatunio

jak zyc?

Polecane posty

Gość vivatunio

Tak z ciekawosci, mielibyscie jakakolwiek alternatywe;> 2000 zl na reke, rodzice nie wspomogli i nie pomoga, moje to co potrafie zarobic. Jak samodzielnie zyc za taki dochod?? Cale zycie po stancjach?

Albo trzeba kombinować jak więcej zarobić. Albo poszukać bogatszej drugiej połówki.

Gość arczibald
najlepiej takiej z wielką dupą,bo nikt jej nie bedzie chciał

Gość vivatunio
Zdaje.sobie sprawe, ze spora.czesc rodakow.w jest w takiej sytuacji. Bo wziac kredyt i bulic co miesiac ponad 1500 to ya pier ...e jedzenie okolo 500-600 a gdzie reszta? Ta rzeczywistosc wprowadza mnoe w wachania nastrojow... Hue hue raz zwala raz smiech. Dodatkowa praca to jakies wyjscie z sytuacji lecz co z niej skoro nie bedzie czasu na.nic..

Gość nie jest ciekawie
jak żyć??? BEZ PRACY ROK!!!!

Żeby coś mieć trzeba na to zapracować. Nic nie przyjdzie Ci łatwo. Ja zarabiam dużo ale spędzam dużo czasu w pracy - nawet w weekendy. Wybór należy do Ciebie.

Gość vivatunio
Hue hue;-) no bez pracy to.juz wgl.porazka, Co do drugiej polowki to sprawa.wyglada tak, ze przy naapietym.budzecie co ja zaoferuje, przedewszystkim trzeba ja gdzies znalezc, a zeby znalezc trzeba gdzies wyjsc i wydac cash i kolko sie zamyka i dupa. Ja piertole , ale żena :-)

Gość vivatunio
Pasmo nie wnoszacych nic konkretnego wyborow, znalezc druga pracce - nie miec wolnego czasu-byc zajechanym czy nie szukac pracy i byc wypoczetym i znudzonym monotonia. Przeciez to yakis absurd :-) pozostaje tylko zyc, aby przezyc. Moze po drodze cos sie trafi- vivat polsko... Pzdr. :-)