Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od jutra dieta!!!!!!!!!

Od jutra dieta wazne info mam wrzody- jaka dieta? MŻ czy wystarczy?

Polecane posty

Gość od jutra dieta!!!!!!!!!

Mam 166 i waze 57 kg chce zrzucic 3/4 kg mam tez wrzody, jaka diete moge stosowac? Czy tylko MŻ czy dodatkowo musze jakies produkty wrzucić bo to że mam wyrzucić ze swojego jadlospisu slodycze to wiem. Slodyczy jem bardzo dużo, codziennie po 2/3 Góralki i plus inny badziew.

Gość gość
Nie wiem jakim cudem, ale mi pomogła kurkuma z wrzodami, tak ta przyprawa! Właściwie to tabletki z jej składnikiem kurkuminą, ale dla wytrwałych można jeść łyżeczkę kurkumy z jakąś oliwą i pieprzem, żeby się wchłonęło. Tabletki też trzeba patrzeć jaki mają skład, bo niektóre są do d**y :/ Poczytajcie o tym w necie ;)

Gość Sąsiadeczka
Niektóre suplementy ? z tego co wyczytałam 90% tych wszystkich suplementów jest do bani . Nie rozumiem tego w Stanach potrafią zrobić np. taki porządny suplement z kurkumą ale u nas sprzedają to co najgorsze ... Pozostaje nam nic innego jak czekać aż w końcu w Polsce będzie coś dobrego , jeżeli w ogóle coś będzie :(

Gość gość
@~Sąsiadeczka Oj wiem dokładnie o czym mówisz kupowałam przez jakiś czas kurkuminę kenaya ale po jakimś czasie zorientowałam się , że po 3 miesiącach stosowania powinno być widać jakieś efekty , oczywiście jak troche pogrzebałam w internetach , okazało się że większość ludzi odradza ten produkt ponieważ jednym słowem jest beznadziejny .

Gość gość
@up Jedyne co ci mogę polecić to Licur najlepszy produkt z jakim sie spotkałam , rozwiązał problemy z moim żołądkiem oraz wątrobą . i to po miesiącu stosowania