Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje typy

Tabela przyglupow

Polecane posty

Gość dla mnie kazda....
ktora za ma czarnego nicka i w dyskusjach wysuwa to jako argument na swoje racje :D Czyli w sumie wiekszosc. Kafeteria to forum, gdzie mozna wpasc na krotko i posmiac sie z ludzkiej glupoty. Zaczerniac nicka i siedziec tu i dyskutowac moga tylko przyglupy :D

lilith-marlie - u nas w szpitalu decyzję o ew. cesarce podejmują jak dziecko waży powyżej 4,5 kg... eh. co ma być to będzie ;) byleby jej nie wywoływali - więc do piątku musi sama wyjść ;) a na kiedy masz termin?

Gość a taka jedna mamuska
i po co taki temat, zeby sie nakręcać, załosne jak i autorka tematu

Gość ale te co maja czarnego nicka
to przynajmniej wiadomo kto pisze, a ciagle zmieniac nicki i na kazdym temcie co innego pisac, to trzeba miec cos z glowa nie tak, nawet jak to tylko net, chyba ze ktos ma zaburzenia osobowiści:D:D:D

Gość Re re re re
Chlopak 22 lata i wszystkie jego odmiany, kuzwa porazka!!

Meaaa - ja dopiero 22maj :) na razie mam taka energie, ze gdyby nie wielka pila, to bym nie zauwazyla, ze w ciazy jestem :) ciekawa jestem czy da sie tak fikac do konca, czy w koncu przyjdzie taki dzien, ze opadne z sil. W kazdym razie trzymam kciuk, za silna mame silnej corki :)

lilith-marlie - dzięki ;) i Tobie również powodzenia!! ale jaja ale jaja - wrzuć :) ja nie mam nic do ukrycia

Gość dwefrgthyjuk
a ty autorko wiesz jak wygląda tabela?? bo póki co jedyną osobą, która zasłużyła na miano przygłupa, jesteś ty :D

a ja widz\iałam tylko jednego przygłupa na razie 22 lata to cos a akurat ostatnio coś czytałam women i nie mogę powiedzieć żeby atakowała kogoś tylko raczej odpyskowuje na jakies dziwne zarzuty i jak ktoś ma czarnego nicka to przynajmniej wiadomo że się nie podszywa co chwilę z jakimiś durnymi tematami

Gość kobieta kobietabi
nikt normalny nie zaklada tematow o innych ludziach, zmień leki psycholko, bo te ci nie służą:D

Gość egfjvhjkmdxh
Dla mnie największym przygłupem pod stałym nikiem jest heloiza :o Meaaa akurat jest spoko. Arszenika też. Mama 6latki też fajna babka. Znacznie bardziej wkurzająca jest dziunia choć ostatnio gdzieś nawet widziałam jej ze 2 mądre wypowiedzi. Nawet Jagoda siadła na dupie ostatnio

też nie widzialam obrazajacych kogos wpisów od"woman in black", to inne dziewczyny sie jej czepiaja bo ma lepiej w zyciu meaa tez jest w porządku mame mlodeego cos słabo kojarze wiec nie napisze nic o niej jedynie helioza jest jakas dziwna...

Gość nieidealna mama
jedynym przygłupem jest autorka tego tematu, ps. nawet sie domyslam kto moze nią byc:D

Gość mama 6 latki, mireczkowata
mama 6 latki i Mireczkowata