Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelllla

romans z kolegą ojca

Polecane posty

Gość izabelllla

mam 21 lat i od ponad roku romansuje z kolega mojego taty, który ma zonę . Miedzy nami jest 13 lat róznicy. Było dobrze do momentu gdy zaszlam w ciążę . Kochanek przyznał sie mojemu ojcu o naszym romansie i o ciazy równiez . Ojciec doslownie oszalal :( Obecnie studiuje i nadal mieszkam u rodziców. Teraz mam istne piekło w domu .Ojciec nie daje mi spokoju i namawia do usunięcia dziecka i zerwania wszelkich kontaktów z kochankiem . Twierdzi, że On mnie nie kocha a tylko chcial zabawic sie młoda dziewczyną . Uwaza , ze cale zycie przede mną i glupota moja bedzie pakowanie się w pieluchy oraz zwiazek z rozwodnikiem w tak młodym wieku . Dodam , ze zona mojego faceta nie wie o naszym romansie i ojciec za wszelka cene chce by tak juz zostało . Ale jak mam o nim zapomnieć skoro i On sam chce odejśc od zony i zwiazac sie ze mna ! Co robić ? Iśc za głosem serca czy posłuchac ojca i usunac to dziecko a ojcu dziecka powiedziec , ze poronilam . Czy moge byc szczesliwa z 34 letnim mężczyzna ?

Gość yyyKafeKrytykant
zobacz czy faktycznie odejdzie od zony czy tylko tak gada

Gość izabelllla
Ja wiem że on mnie kocha,na dowód swojej wielkiej miłości,po wszystkim zostawił mi całe 100zł :)

Gość izabelllla
mówi, ze jej nie kocha i chce byc ze mną . Dzieci na szczęście nie maja

Gość a dlaczego nie powiedział jesz
swojej zonce o waszej ciazy ? Uwazaj zebys sama z dzieciakiem nie została

Gość yyyKafeKrytykant
mowic to on moze wiele, chodzi o to, co ROBI

Gość michalinkaaaaaaaaaaaaa
tacy to czesto maja nie jedna kochanice ! Lowelasy pierdolone :-O Żebys potem nie płakała jak zrobi cie w bambuko jak swoja starą

Gość izabelllla
wiemy o ciazy od niedawna i teraz składa papiery rozwodowe. Twierdzi, że i tak chcial od zony odejść a ciaza to tylko przyspieszyła . A jadnak boję sie troche wiazać na powoaznie z meżczyzna z odzysku . Kocham go ale w tym wieku ciaza mnie przeraza . Liczyłam na to , że rozwiedzie sie z zoną a le chciałam troche lepiej go poznac ... Chce sie ze mna ożenic przed narodzinami dziecka a dla mnie to za szybka decyzja po ponad roku znajomości i to takiej gdzie musielismy sie ukrywać jak małolaty :(

Gość pamiętaj jak dziecko się
urodzi to powiedz mu że twój ojciec namawiał się do aborcji.. To twój obowiązek.

Gość yyyKafeKrytykant
niech on tak szybko nie planuje tego slubu, bo nie wiadomo kiedy rozwod dostanie

Gość gaddghg
Urodzisz czy usuniesz obciążysz sobie sumienie.

Gość Ciezka sprawa
Sprobuj a co ci szkodzi.

Gość wiesz to że ojciec namawia się
do aborcji jest karalne. Postanowiłam przesłać temat na policje, oni namierzą was po IP i twój ojciec bedzie miał przesrane.

Gość izabelllla
haha mieszkamy w uk wiec wal sie :D

Gość dobrze ale pamiętaj że jak
urodzisz dziecko to twój ojciec nie powinien się do tego dziecka zbliżać i powinnaś dziecku powiedzieć wprost że dziadek chciał żebyś go usuneła. Ja byłam w podobnej sytuacji i powiedziałam swojemu synowi że moi rodzice nie chcieli go na świecie.

Gość izabelllla
bez przesady ! I co tym zyskam ? Nie mam zamiaru zabierac dziecku dziadkow. Nie wierze, że mój ojciec nie pokocha wnuka . Przeciez często rodzice n apoczątku negatywnie reaguja na ciaze

Gość forest lowe
autorko tez miałam kochanka ktory porzucił zone dla mnie . Niestety pozniej porzucił mnie dla innej . Musisz byc ostrozna i nie pakuj sie szybko w slub . Dziecko nie musi byc powodem małzenstwa

Gość izabelllla
ja tam nie wierze w to , ze rozwodnik to juz musi byc zły mężczyzna . Zakochalismy sie w sobie i tyle w temacie a jesli chodzi o Jego rozwód to jak to prawnie wyglada ? Moze byc tak , że jego zona nie da mu rozwodu ? I ile moze trwac cały ten proces rozwodowy ?