Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak.

Boję się Państwa rządzonego przez PO i Donalda Tuska !!!

Polecane posty

Gość dyyypa
To nie moja Polska, wstydzę sie takiego kraju jak za PiS

Gość kaczor to samo
zło

Gość melisssaaaa
A ja proponuje aby kandydaci do Sejmu i senatu zdawali obowiązkowy test z wiedzy o ekonomii, finansach, prawie i badanie IQ.Kto jest za?

Gość kurier22
jestem za :p

Gość palikot to przydupas tuska
i buduje lewice z kwasniewskim Partia Janusza Palikota wraz z lewicowymi partiami z Francji i Niemiec buduje ruch przeciwników gazu łupkowego grodzka to komunista nalezał Mało, kto też wie, ale Krzysztof Bęgowski był kiedyś członkiem PZPR i karierę w partii komunistycznej robił jeszcze, jako student. Po studiach trafił do Szkoły Podchorążych w Łodzi, a później stał się wielce zaufanym członkiem PZPR, dzięki czemu otrzymał paszport, dający mu możliwość dowolnego, wielokrotnego wyjazdu za granicę. Na takie paszporty mogli liczyć w tamtych czasach tylko dygnitarze komunistyczni lub jednostki wielce zasłużone dla komunistów.Krzysztof Bęgowski ma bardzo bogaty życiorys komunistycznego aparatczyka. Zresztą, pochodzi z rodziny o komunistycznych tradycjach, albowiem jest synem pułkownika LWP. W 1982 roku, czyli w ogniu stanu wojennego, był członkiem egzekutywy POP PZPR, lecz także Rady Okręgowej Socjalistycznego Związku Studentów Polskich. W ramach SPR w Łodzi odbył wojskowe szkolenia polityczne, które umożliwiły mu dyrektorowanie w wydawnictwie Alma Press. Terminował też u najlepszych komunistów, między innymi bezpośrednio w sowieckim Komsomole. Anna Grodzka vel Krzysztof Bęgowski to cały czas mężczyzna, który usiłuje z siebie zrobić kobietę. Ten fakt może potwierdzić podstawowa analiza materiału genetycznego (DNA) tej osoby, gdyż pewnych chromosomów w swym organizmie nie zmieni. Mężczyzna i kobieta posiadają takie same chromosomy o numerach od 1 do 22, natomiast para chromosomów o numerze 23 to chromosomy płci różniące się diametralnie od siebie zarówno u kobiety jak i u mężczyzny I tego nie zmieni żadna operacja plastyczna, żadne koksowanie się żeńskimi hormonami. Nie pomogą też zmiany w dowodzie osobistym, bo papier przecież przyjmie wszystko, więc i zmianę tożsamości płciowej. wegrzy zakazali udzielania sobie nagród pienierznych

Gość Ja żądam na you tube
relacji z obcięcia mu ptaszka!

Gość dyyypa
A ilu było komuchow w pisie?

Gość baba_jaga_
"A ilu było komuchow w pisie?" czy wy nie macie innych argumentow przecież to juz nudne .czy ktos tu wychwala PIs albo Jaroslawa? Tez nie chce by byl w rzadzie ale to nie znaczy ze mam siedziec cicho coby Tusek sie cieszyl