Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona mila.

mam zielone wlosy! koszmar!!!

Polecane posty

Gość zielona mila.

Jesli jest tu jakas fryzjerka, to prosze o pomoc! Moj naturalny kolor jest na poziomie 7, rozjasnilam do 9, polozylam znowu blond na poziomie 7 i mam zieloniutkie wlosy. Czy jesli pofarbuje je jeszcze raz na poziom 7 ale z czerwona farba mieszany to go wyrownam do normalnego? I jaka woda? Pomocy...

Gość uliczna łapanka
:D< :D< :D< :D< :D

Gość buashAhhHhHHahahhaha
:) ahahaha dobrze ci tak idiotko

Gość zielona mila.
Dziex :-)

Gość Isia z Koszalina
też mam ten problem i również nie wiem, co mam zrobić ;-(((

ABY POZBYĆ SIĘ ZIELONEGO KOLORU MYJ SZAMPONAMI PRZECIWŁUPIEŻOWYMI NAWET KILKA RAZY DZIENNIE ONE WYPŁUKUJĄ KOLOR. NASTĘPNIE POŁÓŻ SOBIE KONCENTRAT POMIDOROWY 2 SŁOIKI DOBRZE WETRZYJ W UMYTE WŁOSY I TRZYMAJ OK 2 GODZIN NASTĘPNIE SPŁUCZ I UMYJ PONOWNIE WŁOSY ZAPEWNIAM ŻE KOLOR LEKKO SIĘ WYPŁUCZE A PO KONCENTRACIE POMIDOROWYM BĘDZIESZ MIAŁA LŚNIĄCE WŁOSY ON MA BARWNIKI NATURALNE CZERWONE KTÓRE ZBIJAJĄ ZIELEŃ JEŚLI Z TEGO NIE UZYSKASZ TAKIEGO EFEKTU JAK BYŚ CHCIAŁA WYBIERZ SIĘ DO FRYZJERA ON POWINIEN ZROBIĆ TWOIM WŁOSOM MYCIE ROZJAŚNIAJĄCE ALE NIE DŁUŻSZE NIŻ 15 MINUT ABY NIE ZNISZCZYĆ WŁOSÓW A NASTĘPNIE NAŁOŻYĆ KOLOR JAKI OCZEKUJESZ DOBRA RADA UWAŻAJ JAKIM ŚRODKIEM ŚCIĄGA KOLOR TO WAŻNE TO MUSI BYĆ PROFESJONALNY ŚRODEK W ZWYKŁYM ZAKŁADZIE GO NIE ZNAJDZIESZ