Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzak is a rak

Dlaczego media wmawiaja nam,ze Natalia Siwiec do ideał piękna!!!to chore!

Polecane posty

Gość dzak is a rak

WSZEDZIE NATALIA SIWIEC,W DZIEN DOBRY TV ZAPRASZAJA JA I KOMPLEMENTUJA,ZE PIEKNA,ZE SLICZNA ITD.A JA PYTAM GDZIE!!W KTORYM MIEJSCY?KOMU POSOLIŁ JEJ FACET,ZE JA TAK NACHALNIE PROMUJĄ NICZYM TUSKA W TVN. TAK SAMO JAK TUSK JEST UCZCIWY!tak samo Natalia Siwiec jest piekna!!! JEST ZAPRZECZENIEM PIĘKNA!!! SŁOWNIK DEFINICJA PIEKNA! piękno 1. zespół cech, który sprawia, że coś się podoba 2. wysoka wartość moralna NA KONIEC ZAPATRZONA W SIEBIE NATALKA OBIECUJE,ZE W KONCU WYEJDZIE Z NASZGEO KRAJU I MEDIA MOZE DADZA NAM SPOKOJ Z JEJ PROMOCJA!! :"Nie wyobrażam sobie życia w Polsce na stałe. Widzimy wiele zmian na plus, ale niestety, ludzi się nie zmieni. Dziś odczuwam to jeszcze bardziej. Zazdrość i zawiść... Z wiadomych względów jestem na nie szczególnie narażona - " JAK ,ALE CZEGO MOZNA JEJ TAK SZCZERZE ZAZDROSCIC??bo chyba nie głupoty jaka sie charakteryzuje!

Gość HuszuAszur
"Dziś odczuwam to jeszcze bardziej. Zazdrość i zawiść." to chyba o tobie autorko :D mi się tam podoba

Gość siwiec jak siwiec
ale ANJA RUBIK?!?! przecież ona jest brzydsza od coopy!

Gość meluzyna_
to zrobione, sztuczne piękno i tyle

Gość dzak is a rak
ale po czym wnosisz,ze zazdroszcze?[po tym co Natalka,wiesz osoba tak głupia i zakochana w sobie,jak ona jest na tyle nieswiadomia,ze nie przyjdzie jej do głowy,ze zycie jest b, skomplikowane niz w jej małym mozdzku jej sie wydaje,tylko mało ogarnieci ludzie posadzaja wszystkich o zazdrosc,szczegolnie tępe dzidzy tak robia,jak trzeba byc tepym ,zeby nie byc w stanie pojac,ze ona sie moze komus po prostu nie podobac i dlatego ja ludzie niektorzy krytykuja(tobie akurat sie podoba i fajnie,ma prawo,dobrze ze sie przyznajesz,szczery jestes ,cenie to),ale czy to nie chore,ze ona wmawia kazdemu,kto ja krytykuje,ze jej zazdrosci!!!To,znaczy,ze ona tak jakby twierdzi,ze PODOBA SIE KAZDEMU,ZE MUSI SIE PODOBAC WSZYSTKIM,A CI KTORZY MOWIA O NIEJ ZLE,TO ZAZDROSCI,A W GŁEBI DUSZY INNI JA PODZIWIAJA NIE UWAZASZ,ZE TO PUSTKA?PROZNOSC ZWYKŁA LUDZKA I TEZ GŁUPOTA?BO MADRY CZŁOWIEK:)wie,ze jednemu sie podobaja niscy,innym wysocy,jedni lubia naturalne pirsi inni sztuczne....rozumiesz?ludzie maja rozne gusta;)ona tego nie jest w stanie pojac,ze ludzie sie zniej smieja:)bo robi głupie reklamy(relklama wybielacza do odbytu) no i wygaduje mega pierdoły\ do tego wyglada jak ryba:)z tymi sztucznymi ustami:)

Gość stylish29
no mi tez n. siwiec sie nie podoba. i nie dlatego ze jej zazdroszcze- no moze latwosci do zarabiania kasy bo na wyglad na pewno bym sie z nia nie zamienila. mysle ze jest promowana dlatego bo w show biznesie nie ma duzo idiotek. chca aby doda miala towarzystwo, a moze pobija sie gdzies na wizji walczac o wzgledy. zobaczymy:)

Gość HuszuAszur
"ale po czym wnosisz,ze zazdroszcze?" po twojej pisaninie po pierwsze nikt nie założyłby takiego tematu bo by mu to zwisało po drugie długość twoich wypocin po trzecie ciągle ją obrażasz no i co z tego że się tak czy inaczej zachowuje

Gość dajctam spokójj
Ja tam rozumiem autorkę w pewnym sensie to może irytować jak w Polsce za ideał piękna pokazuje się ludzi, którzy no tak naprawdę są znani z tego, że są znani i wcale się tego nie wstydzą.. Ja tam tej pani nie znam, nie interesuje mnie i nie zazdroszczę, ale czasem to jest wkurzające tv ogłupia ludzi.. Dajcie spokój..

Gość HuszuAszur
kiedyś czytałam gdzieś że chińczyk pozwał swoją żonę bo ta urodziła brzydkie dziecko :D ta zanim poznała swojego lowelasa przeszła szereg operacji plastycznych

Gość trabant 102s
nie media tylko żydowskie rzygowiny - odmóżdżająca telawizja ! dla POlaczków (TVTusk)

Gość kingsaajs
głupia jestes autorko. nie dorastasz jej do pięt, od zawsze w kanonie byly duze usta i oczy oraz mały nos, do tego piekna sylwetka. co z tego ze poprawiala ? nie byly to jakies spektakularne operacje tylko małe zmiany, kazda by chciała cos zmienic w swoim wygladzie, ona zmieniła, ma kase wiec ma prawo. czego wiec rzucasz miesem ? zazdroscisz jej ze jest ładna a ty nie i boli cie to,ze ma powodzenie. zluzuj gacie

Gość pierdykłem se
MEDIA JA KREUJA BO MODNE JEST TO CO TANDETNE,MYSLE,ZE ZA NIA STOJA WIELKIE KONCERNY MEDYCZNE KTORE CHCA ZEBY MŁODZIUTKIE LASKI POWIEKSZAŁY SE BIUSTY,USTA,ZMNIEJSZAŁY USZY ....bo to biznes. tandetą są 1.silikonowe biusty wielkości piłek do koszykówki, 2.usta tak napompowane, że sięgają nosa do huszaszur-ja nie widze,zeby autor zazdroscił cos siwcowej wrecz przeciwnie,nabija sie z niej,po prostu jak wiekszosc społęczenstwa ma jej promocji na siłe juz dosc,dlatego napisał takie emocjonalnego posta i popieram go czemu promuja debilki,ktore wcale nie sa ładne tylko tandetne jak białe kozaczki od chinczyka

Gość dzak is a rak
kingsajz naisał cytuje"głupia jestes autorko. nie dorastasz jej do pięt, od zawsze w kanonie byly duze usta i oczy oraz mały nos, do tego piekna sylwetka. co z tego ze poprawiala ? nie byly to jakies spektakularne operacje tylko małe zmiany, kazda by chciała cos zmienic w swoim wygladzie, ona zmieniła, ma kase wiec ma prawo. czego wiec rzucasz miesem ? zazdroscisz jej ze jest ładna a ty nie i boli cie to,ze ma powodzenie. zluzuj gacie" PO PIERWSZE DLA MNIE ONA JEST BRZYDKA!!KUR...WA MAM PRAWO TAK MYSLEC!!JAK MNIE W.KK URZA ,GDY POWIEM,ZE KTOS JEST BRZYDKI,TO ZE ZARAZ MU ZAZDROSZCZE,NIE NIE ZAZDROSZCZE,NAPRAWDE JEJ BUZIA MNIE OBRZYDZA..oprocz kanonu urody czyli tzw wymiarami...mały nos,duze oczy i duze uste,(swoja droga ona ma srednie oczy,duze ma Angelina Jolie),a nos ma mały ale brzydki kształt,dziwna szczęke ,a usta sposob w jaki jej wychodza to jak u karpia,nie podobaja mi sie,nie chciałabym miec w zyciu takich,załamałabym sie ,gdyby mi takie ktos zrobił!!nie rzucam miesiem,stwierdzam fakty,ona mi sie nie podoba i nie tylko mi!!