Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kromer

Jestem facetem ,a nie podoba mi sie Pamela Anderson

Polecane posty

Gość kromer

mówie o młodej Pameli jeszcze w jej latach swietlnosci,wszyscy niby sie nia podniecali,w tv mowili,ze kazdy facet o niej marzy,nie kazdy,dla mnie ten typ urody,okropnie mnie irytuje i odstrasza,ostre rysy twarzy,przez co buzia ma wredny wyraz twarzy,te brwi powyrywane cienkie kreski,wulgarny typ urody i do tego te agresywne wielkie sztuczne balony,ktore dziwnie nie pasuja do jej figury(bo jest mała),dziwnie wyglada niska kobieta z przerosnietym bustem(brak proporcji) . Dla mnie ideałem piękna jest Marina-delikatna dziewczęca buzia.Moze Angelina Jolie tez piekna,łagodna uroda i Charlize Theron ideał

Gość agniecha jedna
zawssze wygladała jak zwykła kurwa i szmata ,ci co takie lubia kochali sie w niej

Gość sddf
ma wyglad starej wyr...chanej przez poł statku wycieczkowego ku..wy to fakt

Gość gość
Tak ma taki przaśny mało arystokratyczny wygląd plebejskiej dziewki

Gość gość
EŚLI TO JEST PRAWDZIWE PIĘKNO,TO ZNACZY,ŻE ŚWIAT SCHODZI NA PSY.TO TAK JAKBY POWIEDZIEĆ,ZE NAJPIĘKNIEJSZYM KWIATEM ZE WSZYSTKICH KWIATÓW JEST SZTUCZNA RÓŻA!!NIC NIE RÓWNA SIĘ NATURALNEJ NIEPOPRAWIANEJ SKALPELEM URODZIE GWIAZD!ONA KOJARZY MI SIE Z POPRAWIANYM NA SIŁE PRZEZ CHIRURGÓW PASZTETEM!!!!OKROPNY WIELKI,DŁUGI NOCHAL,MAŁE SWINSKIE OCZKA,WREDNA TWARZ JASZCZURKI!!!to nie jest piękno,a jesli media wam wmawiają ,ze to jest piękne,to chyba nie jestescie na tyle głupii,by wierzyc niewiarygodnym zreszta w dzisiejszych czasach dziennikarzom od 7 bolesci!!Kto ja wypromował,jacys dziennikarze,fotoreporteży,ktorzy mysla..swoim małym członkiem!Tylko zakopleksiony facet,wziął by na swoja dziewczyne,laskę która z 70% składa sie z silikonów,kwasów hialunronowych i innych plastikow.....UWAGA NA TAKIE BO SĄ ŁATWOPALNE!!plastik szybko sie topi prawdziwe piękno,to jest coś delikatnego,eleganckiego,eterycznego,a nie tak wulgarnego!!ona ma facjate jak ta najbrzydsza z pyska kobieta swiata,pamela wredna vel zmija anderson.Pamela ma taki sam wredny pysk!!!fałszywej zmiji,ktora wskoczyła by do łozka kazdemu,byleby byc sławna...co zreszta duzo wyjasnia czemu takie laski sa sławne,a nie inne te naturalnie piekne

Gość gość
Oj tam ,oj tam jednym sie podoba drugim nie i po co ta dysputa ..Niech kobieta ma te swoje siliki to jej sprawa .Żal doooopę niektorym ściska .To trudno .Mnie nie sciska .

Gość gość
mnie też nie ściska, bo jestem facetem i mnie sie ona nie podoba