Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złodziejka Zapalniczek

Niby inteligentni się nie nudzą, ale ...

Polecane posty

kafeteryjny chór vievióróv Będziecie o tym gadać tak długo aż uzna, że jesteś. xxx hellouuuu ja to czytam :classic_cool:

nei_nei Kto chcę czekoladke? Jeszcze kilka zostało xx czerwone wino włoskie półwytrawne lepiej pobudza :classic_cool:

Mnie bardziej pobudza widok dwóch panów budujących rusztowanie przy sąsiednim budynku. :P Czekoladki są zamiast popcornu ;)

"dark_ side To ja Ci dam Andro. Trzymaj póki vieviór nie patrzy." xxx Dziękuję 🌼 Dobrze, że zrobiliśmy to szybko i Vieviór nie widział :-)

nei_nei Mnie bardziej pobudza widok dwóch panów budujących rusztowanie przy sąsiednim budynku. xxx latem ten widok bywa zabójczy :classic_cool: jak pozdejmuja koszulki :P

Jeden ma fajny tyłek. Póki co musi mi wystarczyć :D Drugi za to ma ładny głos. Prawie jak Żebrowski ...

"Mnie bardziej pobudza widok dwóch panów budujących rusztowanie przy sąsiednim budynku." Przypuszczam, że największe wrażenie robi to, jak któryś z nich spada z rusztowania. :-o

Gość kucharkaaaa
ja mam lepszy: pod oknem kuchennym mam taki plac i drabinki na których całą wiosnę, lato i jesień pewien Pan boksuje. w letnie poranki podciąga się na tych drabinkach bez koszulki! :) polubiłam - ba wręcz pokochałam dzięki niemu - gotowanie :D

a u mnie za oknem przestrzeń nieogarniona 😭

"S_M W zeszłym tygodniu obserwowałem budowę rusztowania, ale żaden się odważył zdjąć kombinezonu Za to byli bardzo profesjonalnie pozabezpieczani linami asekuracyjnymi." xxx na 100% nie widziałeś tego w Polsce. Szefowie naszych firm budowlanych uznają, że mają kaskaderów na rusztowaniach i liny nie są potrzebne :-)

mało ze nie potrzebne to jeszcze na odwage kazdy moze walnąc ćwiarteczkę przed wejsciem :classic_cool:

Teraz już nie ma tak dobrze. PIP z alkomatami jeździ po budowach :-)

Andro :D:D:D jaaasne nasłuchałes sie jakies propagandy :classic_cool:

Dark, Ty chyba zwariowałaś! Taki widok powoduje niekontrolowane skoki ciśnienia :-)

Vii, nie nasłuchałem się propagandy tylko pracowałem na budowie to coś tam widziałem :-)

wszyscy by pospadli :classic_cool: to zagrozenie zycia:D

Dark :D Gdybym mmiala pewnośc, że tylkko oni mnie zobaczą, to kto wie :D.

T przecież może napisać markerem na klacie"oglądanie z rusztowania grozi katastrofą"

TO ze stanikiem to nie jest taki zły pomysł. Pomyślcie o tych wszystkich którzy polegli z widokiem nacierających wrogich czołgów pod powiekami. Widok cycków nie są najgorszą rzeczą jaką można zabrać ze sobą na tamten świat. ;)

Może masz rację Andro, ale przynajmniej będzie miała pewność, że nikt nie oskarży jej o spowodowanie katastrofy budowlanej.

Gość ale pokarz tylko cycki
bo jak pokazesz reszte,to beda rzygac

"nikt nie oskarży jej o spowodowanie katastrofy budowlanej." Wszystko co piszemy na forum może być dowodem w sprawie o podjudzanie do popełnienia przestępstwa. Przypominam, ze kilka lat temu skazywano już w tym kraju kobiety za cycki na wierzchu ;)