Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak i tak i tak

od 2 tygodni jem tylko chleb z pasztetem bo mnie nie stać na nic innego

Polecane posty

Gość tak i tak i tak

czasami pasztet zastepuje serkiem topionym :O a jak mam kilka zł więcej to kupuje sobie ketchup albo musztarde do pasztetu zyje za ok 20 zl tygodniowo, schudlam juz 4 kg chce wyjechac z tej biedy, ucze sie angielskiego pilnie i jade do londynu :(

Gość sdfesrtgfer
tak i tak i tak i myslisz,ze w Londynie bedziesz miała lepiej :-)

Gość stara malutka24
Jedz, bo tu nic dobrego cie raczej nie czeka. My tez wyjezdzamy jesienia.

Gość tak i tak i tak
bede miala lepiej, bo juz tam mieszkalam przez kilka miesiecy kiedys, ale glupia wrocilam do Polski :O i teraz nie stac mnie na nic zostalo mi 25 zl do 10 marca

Gość dsfdsddsds
Oczywiście, że będzie miała lepiej :) W dodatku mówili ostatnio w wiadomościach, że pracodawcy poszukują Polaków :classic_cool:

Gość tak i tak i tak
tylko teraz planuje tam zostac na stale wiec ucze sie angielskiego, moze znajde jakas lepsza prace

Gość sexii
zobacz bedzie jeszcze gorzej www.free-filmy.xk.pl

Gość ika ona
Wiesz co ja siedze w tej zapyzialej anglii i co ? i mnie kurwa szlak jasny trafia!!!!!!!!! o.k masz kase na jedzenie ubrania oplaty itd... bez szalenstw odlozysz cos jak od geby sobie odwejmiesz bo to juz nie to co bylo kiedys i pracy tutaj teraz tez kochana nie ma wiec jak na gotowe nie pojedziesz to ja bym sie raczej nie wybierala bo bedziesz zyla tak samo albo i gorzej, mi to sie marzy wrocic do Polski do domu swojego nie zagbrzybionego .... tutaj nie moge nie potrafie sie odnalezc nigdy szczesliwa tutaj nie bede mimo tego ze niby jest lepiej o.k materialnie ale nie psychicznie

Gość ika ona
Polacy chwala sie co tutaj nie maja jak to nie zyja a laza od agencji do agencji zeby jaka kolwiek prace miec choc raz w tyg. po angielsku 70% nie mowi w pracy od innych polakow po 5 na kanapki pozyczaja i zra tez pasztet z polskiego sklepu z chlebem.... wiec nie wiem czy to takie wspaniale jest zycie tutaj??? dla mnie nie ja wole byc biedniejsza i zyc normalnie zyc i gleboko oddychac tutaj sie dusze usycham poprostu. jak chcesz wyjsc do knajpy czy dyskoteke to tez juz kasy nie odlozysz tutaj tez trzeba odejmowac sobie zeby cos w zanadrzy odlozonego miec. No wyzucilam to z siebie....

Gość ika ona
a ja powiem ci jak zyje maz pracuje ma 1400 benefitow mamy 680 no i teraz pomyslisz to ja bym przezyla i odlozyla duzo . GOwno prawda tutaj zycie tez juz jest drogie kiedys za 60 mialas jedzenia akoci piwa itd na caly tydzien a teraz 150 albo i lepiej do tego dolicz oplaty benzyne itd. i wychodzisz na zero no chyba ze jesz chleb z pasztetem to odkladasz..... kokosow to juz dawno tutaj niema i nie bedzie

Gość ika ona
nawet nie wiecie jak ja bym teraz chciala usiasc u siebie w kuchni i zjesc kanapke z pasztetem noz kur... plakac mi sie chce

Gość gość
Co ty mowisz :) pasztet super sprawa :P polecam w szczegolnosci te z kogucikiem profi :)

Gość gość
Zgadzam sie w 100% :) od wielu lat jedynym pasztetem jaki kupuje jest profi :d szczegolnie teraz jak poszerzyli oferte

Gość gość
to jest kwestia gospodarności. Jak sie pomyśli to za tą kase można coś innego. Nie mowie rarytasiki ale zawsze cos mozna wymyślec. Z drugiej strony czy pasztet, serek chleb to jedzenie takie ubogie? Ja też czesto jadam kanapki z pasztetem, a z serkiem na codzien wręcz a biedna nie jest. Głową ruszyć ciut wysiłku i dasz rade.

Gość gość
Pieprzenie,ja też wpier....m chleb z pasztetową na śniadanie na obiad,kolacji nie jem,bo mnie nie stać na jedzenie!! Charuje jak wół i nie stać mnie!! I tylko czekam i spiep..am stąd.

Gość gość
To juz lepiej pomidorow i cebuli nakupic

Gość gość
I co,ponad dwa tyg wpiep...ć pomidory z cebulą? Jak można warzywami sie najeść,nawet pasztetem sie nie najesz a co dopiero kromka z pomidorem i cebulą no prosze cie.

Gość gość
Ja sie najem.

Gość gość
Cebula i pomidor to chociaż jakieś witaminy a pasztet zrobiony z jakiegoś s****wa tylko sie trujesz. Lepiej już pomidor i cebula do tego kup se ziemniaków - ugotuj a z pomidorów i cebuli zrobisz sos. Nie opychają sie tym chlebem z pasztetem bo zaczniesz chorować, włosy i zęby pójdą w p**du.