Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość audrey1991

czy to koniec ?

Polecane posty

Gość audrey1991

witam chciałabym się was poradzić bo sama gubię się w swoich myślach, jestem z chłoapkiem od 7 miesiecy zamieszkaliśmy razem dość szybko, tak wyszło z sytuacji, Ja mam bardzo okropny charakter potrafie czepić czegoś i ciągle drążyć temat , na początku gdy tak robiłam to denerwował sie ale po chwili mu przechodziło lecz ostatnio trwała nasza kłotnia tak z 4 dni ciągle jedno i to samo kłotnia męczenie zrzędzenie, aż powiedział ze to nie ma sensu na co ja odpowiedziałam ze ok. za kilka godzin wrocil do domu odezwal sie jakby nigdy nic, wiec stwierdziłam że może juz sie przymknę i nie będe drążyc tematu bo wystarczająco go zmęczyłam, i problem w tym że od 3 dni zwraca sie do mnie oficjalnie w domu jest w miare ok ale gdy wychodzi staje sie oschły, zapytałam go wczoraj rano ze łzami w oczach że chce by było tak jak dawniej że jeśli juz do mnie pisze niecj robi to miło a nie jak do wroga, on odpowiedział zacznij byc normalna a ja będe normalny, ale ile za ile? wczoraj wieczorem było miło w domu a dziś juz wyszedł i pisze do mnie coś ale tak oficjalnie że masakra co mam zrobić.?poczekać?

Gość audrey1991
nie może nikt spojrzeć na to ?

Gość sdsdsds
radzę ci odczekać jakis czas, jak się nic nie zmieni to nie ma sensu się męczyć

Gość audrey1991
tez tak pomyslalam że jesli skoncze to odrazu potem bede zalowala ze nie sprobowalam być normalna , ale jeśli za jakis czas to sie nie zmieni to wtedy odejde, chociaz wiem ze to głupie " bo pisze oficjalnie" ale nikt by nie chciał dostawać nie miłych sms jeśli wszystko jest wporządku.

Gość rozczochraniocha
Zachowuj się więc normalnie i tak jak ktos juz napisał odczekaj.

Gość ludzie trochę zrozumienia
z tego co piszesz to pora popracować nad sobą, zacznij być normalna jak chcesz utrzymać związek, jak nie potrafisz to idź do psychologa może on ci pomoże.

Gość audrey1991
żaba na odwyku , dlaczzego uwazasz że to koniec odrazu tak to jest skreślone?

Gość audrey1991
przed chwila znowu była sprzeczka zobaczył jaką mam mine ale nie chciałąm sie czepić, i zapytał co jest grane , powiedziałam ze jestem bezsilna że pisze do mnie jak do koleżanki nie wiem co czuje że nie wiem co mam robić , a on że duma mu nie pozwala być teraz innym, nie rozumiem, wy rozumiecie to?

Gość audrey1991
?

Gość audrey1991
aha ja wiem ze moze to dla was głupie, dziecinne ale nie potrafię poradzić sobie z własnym problemem bo mam taki natłok myśli że nie potrafie...