Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy pomocy kafe

Zaproszenia ślubne w kolorze RÓŻ? FUKSJA?

Polecane posty

Gość pomocy pomocy kafe

Dziewczyny może trafiły wam się ładne zaproszenia w tych odcieniach? Bo niestety te na które ja rafiam są baaaardzo drogie( jak dla mnie)

Gość zaproszenia drogie? po ile??
he he nie widziałam jeszcze drogich zaproszeń. Ceny na jakie trafiam to od 1 zł do max 5 zł. To są drogie zaproszenia:D? dziwi mnie, że ludzie tak na tych zaproszeniach próbują za wszelką cenę oszczędzać. W porównaniu do innych wydatków to kropla w morzu, a są one pierwszą naszą wizytówką z jaką do gości wychodzimy. Dlatego powinny być ładne, eleganckie. Nawet jeśli mają wylądować kiedyś w koszu. Więc jeśli mnie podobałyby się jakieś zaproszenia to bym je kupiła, bo według mnie zaproszenia to najmniejszy wydatek. Tu za sztukę zapłacimy max 5 zł, a za wódkę ile? 25? za reszta jeszcze większa krotność tej ceny. Nie ma drogich zaproszeń może gdyby jakieś były po 10 zł sztuka, ale na takie nie trafiłam, a przeglądałam dużo. Ostatecznie zakupiłam po 4,5 zł. Dużo mi to portfela nie nadszarpnęło mimo, że musiałam kupić 70 zaproszeń, bo zapraszam 140 ludzi. 315 zł plus koszt wysyłki - ooj naprawdę majątek. He he.. daruj sobie, kupuj zaproszenia jakie ci się podobają. Bo, że zaproszenia są drogie to aż śmiesznie brzmi.

Gość pomocy pomocy kafe
No to widzisz, widocznie nie widziałaś tak dużo zaproszeń jak ja:) Ale uświadomię Cię że zaproszenia na które ja zwracałam uwagę kosztowały 10-15zł. To dla mnie tanie nie jest. Więc powtórze są DROGIE i może to być dla Ciebie śmieszne;)

wskaż mi takie po 15 zł za sztukę. Owszem takie są drogie. Ale jeśli Ty masz problem znaleźć tańsze poniżej 10 zł to dziwne, bo takich się roi w necie. A niespotykane są po 15 zł właśnie. Daj linka do tych po 15, bo jestem aż ciekawa

Gość anreia
na pewno nie warte 15 zł :o

Gość Do zaproszenia drogie?
po ile?? "...Ostatecznie zakupiłam po 4,5 zł. Dużo mi to portfela nie nadszarpnęło mimo, że musiałam kupić 70 zaproszeń, bo zapraszam 140 ludzi. 315 zł plus koszt wysyłki - ooj naprawdę majątek. He he.. daruj sobie, kupuj zaproszenia jakie ci się podobają. Bo, że zaproszenia są drogie to aż śmiesznie brzmi." Może dla Ciebie to nie majątek,ale dla wielu jest to spory wydatek,więc głupie teksty zachowaj dla siebie. Pomocy,pomocy kafe Tak naprawde wiekszość zaproszeń ląduje do kosza...więc szkoda wywalać dużą kase,można trafić na ladne zaproszenia nawet za 1zł. My mieliśmy w takowej cenie i były bardzo ładne i takie inne i każdemu sie podobały właśnie za te inność:)i były w kolorze róż+fuksja:)

Gość poweselna
Nie wchodzi w grę własnoręczne wykonanie? :) Ja właśnie robię zamówienia dla koleżanki i koszt materiałów na 25 zaproszeń i 35 zawiadomień to ok. 110 zł. Oczywiście cena będzie się różnić w zależności od wzoru, ale może warto pomyśleć o takiej opcji?

no fakt 300 zł piechotą nie chodzi, ale 300 zł to jak powiedziałam kropla w morzu wydatków weselnych. Praktycznie nie odczuwalna. Pewnie, że i za 1 czy 2 zł można znaleźć ładne i jak chwycą za serce to można zamówić. Jednak jakby mi w gust wpadły droższe to bym nie marudziła, że drogie tylko zamówiła bo tak naprawdę to nie aż tak dużo. Ale autorka potem wyjaśniła, że jej chodziło o zaproszenia za 15 zł/sztuka co już mnie szokuje. I bym na pewno nie zamówiła zaproszeń za tyle. Ale jak mówiłam w kwocie do 5 zł można spokojnie znaleźć ładne, oryginalne i fajne. :) ja zamawiałam przez allegro. Tam wiele firm zajmujących się zaproszeniami ma wystawione aukcje. I ładne.I niedrogie na każdą kieszeń.

Gość pomocy pomocy kafe
do anreia na tej stronie można znaleźć ładne zaproszenia ale faktycznie 15zł to jednak drogo, nie wiem czy akurat to konkretnie tyle jest warte ale te na które ja zwróciłam uwagę własnie ok tej ceny:( Do Do zaproszenia drogie, mogłabyś się pochwalić swoimi zaproszeniami w takim razie?:)

Gość żę tak powiem
Poszukaj na Allegro. My kupowaliśmy po 1 zł za sztukę personalizowane, i naprawdę można znaleźć tanie i jednocześnie eleganckie zaproszenia. I nie zgodze się z osobą która pisała żeby nie żałować pieniędzy na zaproszenia bo to kropla w morzu. Tak się tylko wydaje, ale gdyby na niczym nie oszczędzać to koszty znacząco poszłyby w górę. Wiadomo że sa pewne rzeczy na których nie da się zaoszczędzić, przecież chyba lepiej zaoszczędzić na rzeczach typu zaproszenia, dekoracje itd niż np na jedzeniu i wódce i ryzykować zatrucie gości

Gość żę tak powiem
Gość żę tak powiem
Gość takje rurzne
szczerze mówiąc te zaproszenia mi się nie podobają. Taki wściekły róż, to raczej na kinderbal

Gość ZaproszeniaSlubne
Zapraszam do zapoznania się z ofertą papeterii ślubnej. Posiadamy duży asortyment wzorów i odcieni zaproszeń, w tym również w różu i fuksji. Więcej na stronie http://www.zaproszeniaslubne-wymarzone.pl/

Gość Szter 30
Nasz ślub bardzo nas stresował. Najbardziej przerażała nas konieczność załatwienia tak wielu spraw. Nie mieliśmy głowy do dekoracji. Ustaliliśmy, że temat wystroju przekażemy osobom bardziej doświadczonym , był to bardzo dobry wybór. Najpiękniejsze dekoracje jakie widziałam, piękne kwiaty My i cała nasza rodzina polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/.