mikusia1000 0 Napisano Marzec 4, 2013 Hej dziewczyny. Jak w temacie. Dzis jest moj 43 dc i zrobilam test ciazowy druga kreska jest slabiutka doslownie prawie niewidoczna ale ja ja widze jest cienka jak wlos. Czy ktoras z Was tak miala? Dodam ze cykle mam nieregularne i mozliwe ze wydluzyl mi sie i ten. Owulacje z tego co zaobserwowalam mialam 31,32 dc. Jutro ponowie test ale czy jest nadzieja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milusia1221 0 Napisano Marzec 4, 2013 Jak najbardziej! :) zrob kolejny test jutro, najlepiej z porannego moczu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikusia1000 0 Napisano Marzec 4, 2013 Dzieki Milusia:) Ale nie chce sie nakrecac bo byc moze to moja psychika plata mi figla:( Widac ja tylko pod swiatlo a dzis od rana strasznie mnie bola jajniki ciagna mnie tak jak zawsze przed @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brava 0 Napisano Marzec 4, 2013 ja tez mialam taka cieniutka kreseczke, widoczna pod swiatlo (maz wtedy stwierdzil ze nic nie widzi) a teraz z tej slabiutkiej kreseczki mamy 2 letnia córeczke!! Powtorz test i daj znac ale mysle ze 99% ciaza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikusia1000 0 Napisano Marzec 4, 2013 Dziewczyny dostalam @...:(:(:( Tzn narazie kropka krwi ale jak chcialam sprawdzic szyjke macicy niestety caly palec mialam zabarwiony krwia :( Wiec chyba to test byl wadliwy... Poczekam zobacze czy @ sie rozwinie... W sumie sama niewiem czy sie cieszyc czy plakac. Przez pol roku bralam duphaston na wyregulowanie cyklu bo go nie mialam kilka miesiecy miesiac temu odtsawilam te tabletki i bylam ciekawa czy sie wyregulowalo ale mialam cicha nadzieje ze bede w ciazy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brava 0 Napisano Marzec 4, 2013 mikusia-przykro mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikusia1000 0 Napisano Marzec 4, 2013 Brava dziekuje... Zrobie ten test jutro ale tylko dla swietego spokoju bo wiadomo ze ciazy tutaj nie ma... Napisze co i jak.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś we wczesnej ciąży Napisano Marzec 4, 2013 też tak miałam jak powturzysz test za kilka dni kreska będzie wyrazniejsza, jak nie ma ci ąży to nie ma kompletnie nic w polu nic, jak jest cien jest ciąża tylko bardzo wczesna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach