Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokorokoko

obecne mamy proszę powiedzcie mi kiedy...

Polecane posty

Gość kokorokoko

dostałyście pierwszy okres po urodzeniu dziecka? Czy jest duża różnica jeśli karmi się piersią? a jak przy karmieniu butelką?

Gość mam gdzies cala rodzine
pierwszy okres rowno po 2 miesiacach. Karmilam tydzien, potem przeszlam na butelke. Kolezanka karmila piersia pol roku i dopiero wtedy dostala okres

Gość kokorokoko
dzięki za odp :)

Gość kokorokoko
a czy to prawda że pierwszy okres po porodzie jest dłuższy niż normalnie, bardziej obfity i bardzo bolesny?

Gość kaftanik niebieski
nie to jest nieprawda

Gość mam gdzies cala rodzine
moj trwal 12 dni i byl br obfity. kolejne juz normalnie 5-6 dni tylko 1 dzien bardziej obficie niz przed ciaza. brzuch boli jak zwykle.

Dostałam 10 tyg po porodzie mimo że karmiłam tylko piersią. Był dość obfity i dłuższy ok 6 dni ale nie jakiś bardzo bolesny.

Gość jjjjkklklp
ja dostałam 2,5 miesiąca po porodzie. bezbolesny, taki sam jak przed ciaza. dziecko ma 5 miesiecy. nadal karmie tylko piersia.

Gość matuuulka
pierwszy dostałam po dwóch miesiącach- bardzo skąpy, karmię jeszcze piersią (głównie wieczorem) mały ma 11 m-cy i od tego piewrszego okresu po porodzie do tej pory nie dostałam kolejnego, czyli brak okresu przez 9 m-cy

Gość kokorokoko
no to widze że nie ma jakiejść przybliżonej reguły ;) ja jestem dopiero w 24 tc ale tak mnie nurtowało to pytanie. Dzięki wszystkim za odp :)

Gość Sielanka trwa
pierwszy okres dostalam ok 7 tygodni po porodzie ' karmilam MM. Kolejne okresy jak na razie reguralne, rowno co 30 dni

Gość jjjjkklklp
ano reguły nie ma, bo to zależy od kobiety, od wielu czynników. z tego co mi gin mówił, to może i nawet 3 lata po porodzie nie być, co prawda aż tak długo, to bardzo rzadko, ale to też norma.

12 i 11 mies. po porodzie - za każdym razem niedługo po skończeniu karmienia

Gość pierwsze dzieckoo
ja karmilam 4.5msc ,okres dostałam dopiero 7msc po :) byl troszke obfitszy-znaczy normalnie mialam 3dni obfity,a potem zmiej a teraz mam rowno 5dni obfity i tak mi zostalo:P