Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam gdzies cala rodzine

Odwieczny problem z ubrankami po dziecku!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mam gdzies cala rodzine

Corka ma poltora roku, zaczelismy sie z mezem starac o 2 malenstwo. Siostra meza jest obecnie w 20 tyg ciazy, ciagle slysze od niej i tesciowej ze nie musi nic kupowac bo wszystko dostanie od nas. JEszcze czego! wiedza ze planujemy kolejne dziecko, mam oddawac po to zeby je zniszczyla a my mamy potem kupic nowe?!?!? na drzewo! juz powiedzialam mezowi, ze przy najblizszym spotkaniu powiemy co myslimy i niech sie wala. Zwlaszcza ze szwagier jest lekarzem i stac ich na rzeczy, a my zyjemy na srednim poziomie. Dziewczyny w podonej sytuacji - stawiajcie sprawe jasno i nie zgadzajcie sie na chamstwo!

Gość a czego sie tak
marne 2/10 musisz sie jeszczze podszkolic :D

Gość poska
A ja ci proponuje posegregowac rzeczy. Zostawiasz totalnie wszystko? potem nie bedziesz czegos nowego chciala kupic? Ja cie rozumiem, nie oddalabym wszystkiego jesli macie w planach drugie dziecko. ale come on...nie wiesz czy na pewno bedziesz miala, nie masz tez pewnosci czy bedzie tej samej plci. Ja bym postawial sprawe jasno, ze moge troche rzeczy posegregowac ale wiekszosc zostawiam dla sibie. Czy w ogole nic nie chcesz dac?>>

Gość jesli to nie prowox
to powiedz ale kulturalnie ze przykro ci ale te ubranka czekaja na wasze kolejne dziecko i zwyczajnie im ich nie dasz

tez bym zrobila tak jak Poska-posegregowac i oddac czesc a te lepsze zachowac :)

Gość Juratka
A ja tam zaluje, ze systematycznie nie oddawalam rzeczy. Wszystkich:-) Oddawalam nietore a ostanio oddalam totalnie wszystko. Synek ma 5 lat i tez planowalismy kolejne dziecko niestety okazalo sie, ze nie mozemy miec wiecej dzieci. Przynajmniej naturlanie. I co? po co bylo trzymac to w garderobie tyle lat:-) I tak dobrze, ze nie trzymalam wszytskiego. Kilka dni temu oddalam wszystko i naprawde ulga i duuuzooo miejsca w garderobie:-)

Gość kjjukkkkkk
tak sobie czytam i myślę... jakim trzeba być pustym człowiekiem żeby z takiej bzdury robić mega konflikt. co to za słownictwo "niech sie walą" jak z rynsztoka. możesz kulturalnie powiedzieć że planujesz drugie dziecko i wolałabyć ubranka zachować. Kobieto żebyś miała w zyciu tylko takie problemy.