Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal_

Tacy nie będą jak ja mieli sczęścia w miłości.

Polecane posty

Gość Brzydal_

Jestem taki brzydki że żadna dziewczyna na mnie nie chce spojrzeć i czy ja mogę mieć dziewczynę ??

no coz zawsze sie ktos znajdzie. nigdy nie jest na tyle zle zeby nie moglo byc gorzej

Gość Brzydal_
W życiu nie miałem nigdy dziewczyny by z nią chodzić na poważnie. Nigdy nie szukałem seksu lecz uczucia od kogoś.

Gość Brzydal_
Do:alishia89 Nie wierzę już w to że kiedyś ktoś taki się znajdzie. Mam już 23 lata i nigdy nawet nie byłem na jakimś przyjęciu bo nikt tam mnie miło nie widzi.

Gość ku laska
bo pewnie szukasz ładnej moze zainteresuj sie niezbyt ładną, trzeba mierzyc swoją miarą

Gość podobają mi się brzydcy
Daj fotę do oceny :)

moze sprobuj przez internet kogos poznac tam bedzie ci latwiej :) na jakims czacie

Gość Brzydal_
Do:ku laska Nie zwracam uwagi na czyjś wygląd bo tym się nie kieruję więc dla mnie czyjś wygląd nie ma znaczenia lecz tym jaki kto jest. Do: podobają mi się brzydcy Nie daję swoich fotek do oceny na forach z tego względu że każdy ma tu dostęp i nie chcę z siebie robić kpiny.

Gość Brzydal_
Do: alishia89 Jeżeli napiszę komuś prawdę o sobie to nikogo nie interesuję że taki jestem a oszukiwać nie potrafię.

Gość Brzydal_
Nie winię tu nikogo że nie mam szczęścia w miłości i że każdy zwraca uwagę na wygolą bo to jest naturalne gdy ktoś nie jest brzydki. Pogodziłem się z tym już tylko że ciężko się z tym żyje takim ludziom jak ja.

Gość Brzydal_
Zajrzę tu późnym wieczorem na mój temat bo teraz muszę jechać do pracy. Dziękuję wszystkim za odezwanie się do mnie ...

chyba sie nie pogodziles jednakbo ciagle mowisy jaki to ja jestem bryzdki a to nie o to chodyi kaydz ma jakies wady ale je trzeba jakos rekompensowac. wyglad sie nie liczy tylko to co masz w srodkua na czatach internetowych nie musisz odrazu wyskakiwac z tym ze brzydki jestes bo nie kazdej o to chodzi