Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzagubionaaaa

Seks nie sprawia mi przyjemności, jestem załamana

Polecane posty

Gość zzzzagubionaaaa

Z czasem myślałam, że to minie. Wręcz przeciwnie... Jak się kochamy czuję jak we mnie wchodzi i wychodzi, jednak jest to takie uczucie jakby nie do zniesienia. Nie odczuwam żadnej przyjemności tylko lekki ból? chyba tak to nazwać można, a poza tym nic. Jak robi to szybko to automatycznie to uczucie się zwiększa. Udaje, że mi się podoba itp. a tak naprawdę marzę o tym kiedy to się już skończy. Może dlatego że jestem niedoświadczona? Jest moim pierwszym partnerem seksualnym. Oboje mamy po 20 lat. Nigdy nie dostałam orgazmu

Gość sfg
ja przed chwila godzine kombinowalam wibratorem zeby miec orgazm. i nic. seks uprawiam od 6 lat i ani razu nie mialam orgazmu.

Gość zzzzagubionaaaa
nie tylko chodzi mi tylko o orgazm, ale samo ,,kochanie się" nie sprawia mi przyjemnośći

Moim zdaniem to sprawa psychiki, masz teraz juz przed seksem Wstret, czujesz niechęć, pochwa zapewne zaciska Ci sie ze stresu Bardzo duzo robi nasza głowa w seksie Niestety nie wiem co innego Ci poradzić oprócz seksuologa :(

Gość sdfsdfdsf
młoda jesteś, czerpać przyjemność z seksu musisz się nauczyć.... gra wstępna musi Cię podniecać i tyle, facet też ma cię pociągać bo jak facet Cię nie pociąga to kiepsko... chyba że podczas seksu wyobrażasz siebie z jakimś przystojniakiem:) brak orgazmu i przyjemności z seksu to jeszcze nie tragedia, tego po prostu musisz się nauczyć;)

Gość sdfsdfdsf
albo zmień chłopa:P

Facet tez ma duże znaczenie fakt, ale zmiana go nie moze nie zmienić tego ze odczuwasz ból, a nie przyjemność i rozpalenie

Gość zzzzagubionaaaa
ogólnie to podniecona jestem, chcę tego. Jeżeli sprawia mi przyjemność palcami to jest to coś cudownego, ale przeważnie jest tak wtedy że jestem rozgrzana do czerwoności, więc faktycznie może być to sprawa gry wstępnej lub braku ochoty

Gość chyba tak zrobię
ważne, zebyś nie odmawiała współżycia mężowi, inaczej pójdzie na dziwki.

Gość no co jest..?
to prawda

Gość mister germany
sfg dlaczego "kochac sie " z wibratorem przeciez to maszyna :-)

Witam, zzzzagubionaaaa doskonale rozumiem Twój problem. Też miałam podobny problem. Szczerze mówiąc dobrym rozwiązaniem jest zakup jakiegoś małego wibratorka. U mnie co prawda zakupu dokonał mój chłopak, bo zauważył, że coś jest nie tak. Po zaakceptowaniu przeze mnie jego pomysłu, opowiedział mi, że poprostu zadzwonił do pani ze sklepu zmyslovezakupy i ona poradziła mu zakup niedużego wibratora firmy nomi tang touch me. Uważam, że to może być sposób na rozwiazanie twojego problemu. Ja już mam kilka gadżetów erotycznych i radzę ci tylko nie trać pieniędzy na ,, chinszczyzne,,. Powodzenia :) Seks naprawdę może być jeszcze przyjemnością.