Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szyszeczka321

dobry krem do cery wrazliwej bez alkoholu parabenow jaki polecacie?

Polecane posty

Gość Szyszeczka321

bez parabenow bez alkoholi lekki

Gość ferwie
Uriage Hyseac.

Gość Szyszeczka321
ale to zagraniczny krem,a mi chodzi o polski.

Gość ja tez wierze....
a dlaczego chcesz KONIECZNIE polski krem? :o

Gość Smile:):)
Kup sobie lepiej olejek arganowy. Jest naturalny, super nawilża.

Gość Szyszeczka321
bo w polsce go kupie? ehhh a znam tylko psyhogiel,

Gość ja tez wierze....
wiesz, dziwna jestes. a co to Polska nie oferuje zagranicznych kosmetykow? Nigdy nie bylas w centrum handlowym? Nie widzialas kosmetykow zagranicznych? :o Nie mwoei, ze polskie sa zle, ale jakies super tez nie sa. Ale rob jak uwazasz. twoja skora nie moja ;)

Gość Szyszeczka321
Nie no są te zagraniczne.Ale gdzie kupie?do centrum handlowego mam za daleko,a babka w aptece poleca mi iwostin a on z parabenami przecież;/

Gość Szyszeczka321
jeju bo AA sa kiepskiej jakosc tzn nawilzaja ale cudow nie ma i szcyzpia mnie oczy. A szukalam w necie to wszystkie zawieraja nipaginy(roznego rodzaju),alkohole(cety alkohol itp.)

Gość tylko kremy firmy
avene kupisz je w aptece

Gość markinsa
U mnie świetnie sprawdziła się Emulsja łagodząca Hb - efekt naprawdę pozytywnie zaskakujący - moja skóra jest bardzo podatna na zanieczyszczenia, a teraz wygląda to naprawdę inaczej. Pielęgnuje i łagodzi, skóra w końcu nabrała życia - działa.

Gość prawa noga
Poszukaj sobie czegoś na biochemiaurody.com :)

Gość kupiecwenecki87
próbowałaś już może kosmetyków antyalergicznych od FLOSLEKu? jeśli nie, to serdecznie polecam, szczególnie krem regeneracyjny i płyn micelarny. ja stosuję je od pewnego czasu i widzę, że skóra się poprawiła - nie jest już przesuszona, nie mam żadnych zaczerwienień itp.

Gość Swigutowaaaaa
Do cery wrażliwej, ale na co: do nawilżenia, na niedoskonałości, matujący? skóra wrażliwa może mieć rożny charakter może być przesuszona - wtedy należy ją nawadniać i natłuszczać, lub przetłuszczająca - wtedy matować, nawilżać i zapewne walczyć z niedoskonałościami do suchej wrażliwej polecam - LRP NUTRIC, OLAY, PHYSIOGEL, do wrażliwej i problematycznej - AVENE TRIACNEAL, CETAPHIL, EFFACLAR, OLAY, PHARMACERIS WIĘCEJ NA MOIM BLOGU W ZAKŁADCE PIELĘGNACJA OD A-Z http://swigutowa.blogspot.com/

Gość CzyCzy
Zdecydowanie bym polecila Lichtene...sa idealnie przystosowani do wrazliwej cery, nie podrazniaja

Gość Miodunka1
jak takie kryteria to oczywiście coś rosyjskich :-) , organiczny krem Babuszki Agafii albo liftingujący Baikal Herbals albo jeszcze coś innego, poszukaj tu: http://kosmetykirosyjskie.pl/Kremy-i-Serum,c,9

Gość gość
Emulsja łagodząca HB, łagodzi i nawilża, rewelacyjnie wpływa na skórę. Generalnie jest bardzo mało kosmetyków, które faktycznie są skuteczne przy cerze wrażliwej, ale ten kosmetyk rzeczywiście pomaga. Jest naturalny i przynosi efekty.

Gość gość
Super są kosmeceutyki marki EVENSWISS bez parabenów oczywiście. Polecam zwłaszcza duet serum + krem. Linia nie jest tania, ale daje efekty takie jakie osiąga się w gabinecie.

Spróbuj aloesu 99% z Holika Holika, albo po prostu liści z krzaczka aloesu który pewni masz w domu. Naturalny i nawilżający bardziej niż większość produktów ;)

Gość gość
zajżyj do eapteki ja tam taki krem zamawiałam jakiś czas temu dla skóry nadwrażliwej , z dermokosmetyków. mnie odpowiada https://eapteka.pl/

Gość gość
Floslek ma świetne kremy, serdecznie polecam.

Gość gość
Ostatnio odkryłam maskę hydrożelową Efektimy. Cudo i ekspresowa regeneracja skóry.

Gość gość
Bez konserwantów apteczna seria Kremowe Sakiewki - można ją kupić w Ostrowie w aptece lub na Allegro lub przez www.zdrowieiurodaostrow.pl ja szczerze polecam szczególnie krem z makadamią lub jedwabiem, a do rąk z aloesem - rewelacja