Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bijacz Plis

Czy przegięłam??????????????????

Polecane posty

Gość Bijacz Plis

Taka sytuacja: Wczoraj, właściwie dzisiaj w nocy zdarzyła się dla mnie bardzo nieprzyjemna sprawa. Otóż jestem studnetką, mieszkam na stancji wraz z lokatorami ii wczoraj około godziny 24 (spałam już) wspollokator i jego dziewczyna sprowadzili znajomych na imprezę do pokoju :O Przebudziłam się i nie mogłam spać, bo oni bardzo hałasowali. Nawet nie zamknęli drzwi od swojego pokoju, ciągle się śmieli, było bardzo głośno, włożyłam nawet stopery do uszu, ale i tak wszytsko słyszałam. Ciagle chodzili a to do toalety, a to do kuchni, bardzo mnie to zdenerwowało, bo po pierwsze ta "impreza" skonczyła się po 2, oczywiście nie mogło zabraknąć głosnej rozmowy pod moimi drzwiami podczas przygotowywania do wyjścia :O Mogli mnie uprzedzić, ze zamierzają robic jakąś impreze :o poza tym dzisiaj miałam na 8 bardzo cięzkie ćwiczenia, kolokwium, chciałam sie wyspać :O Wstałam rano i właczyłam na full muzykę, w łazience, w pokoju tak by ich obudzić, grało dokładnie tyle czasu ile oni hałasowali, na dodatek włączyłam tv i zaczęłam zmywać głośno gary, trzaskałam drzwiami itp. czy przegięłam? Po prostu chciałam sie zemścić :o co byście zrobili w mojej sytuacji? Tak wiem mogłam dzis w nocy zajść tam do tego pokoju i powiedziec ze mi to nie odpowiada, ale podejrzewam, ze by to olali, bo byli pijani albo najarani...

Gość Bijacz Plis
up

Gość pinacolada8439
Z kim ty mieszkasz?? Ja bym poszukała innego pokoju z normalnymi lokatorami.