Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler nie doświadczony

czy wiązać się z kobietą czy nie , 40 minut przyjemności a 20 godzin gderania

Polecane posty

odnoszę takie wrażenie że wiązanie się w związek , to taki układ staro świecki ale aktualny . że kobieta owszem uprasuje i upierze ale żąda mięsa z polowania czyli wypłaty a facet chce mieć uprane i ugotowane czyli służącą. W zamian obydwoje pisząc się na taki układ mają 20 minut przyjemności a 20 godzin użerania się ze sobą, a to trza jechać na zakupy a to trza do teściów jechać , a to coś załatwić a to bachora odebrać ze szkoły.

Nie marudź...20 h gderania +20 przyjemności to i tak Ci jeszcze zostaje 3h i 40 minut wolnego czasu...akurat na sen wystarczy;)

Gość zawsze
Możesz się związać z facetem

Ps1 . po co ktoś wyjeżdża z dziwnym tekstem , chodzi tylko o związek kobieta -mężczyzna. ps2 a to gderanie to wniosek tylko z obserwacji , ze faceci dla kilku minut seksu chcą poświecić swoją wolność i spokój

Gość uczeńńń
Feminista .

Wniosek jest porażająco prosty - nie wiąż się, zero użerania i zero seksu:) a tak na poważnie to nie rozumiem Twojego zdziwienia...od zarania dziejów było coś za coś a Ty w XXI wieku gonitwy za wszystkim chciałbyś wziąć i nic nie dać od siebie? Nierealne.

nie feminista tylko raczej ktoś kto ceni sobie spokój i cisze ponad wszystko , tylko kużwa człowiek jest zaprogramowany jakoś strachem przej samotnością , ze w tej pieprzonej chorobie ktoś musi być żeby ci podać szklankę ciepłej herbaty. I ten wybór seks a cisza i spokuj

Gość czvzxcczx
jak to mowia warto czasem lezec kilka dni w blocie by upolowac cos :-) W zyciu zazwyczaj tak jest, ze przyjemnosc trwa za krotko, ale coz :-). Ja np. lubie dziewczyny bi i moze nie sypiam z kazda, ale jak juz znajde to :-). Zreszta podobnie maja medalisci, etc, wiele godzin/dni treningu i niektorzy osiagaja szczescie...

sorry , że tak o tym gderaniu , że tak postrzegam płeć piękna . Ale żadna z kobiet nie napisała że My płać przeciwna :) też święci nie jesteśmy i jak to mówią faceta trzeba sobie wychować , od tego że trzeba jechać to teściów a on by z chęcią poleżał do rozwalonych skarpetek po pokoju. Ps bardzo rozśmieszyła mnie odpowiedz iskierka247 20 godzin? Optymista! Juvia od zarania dziejów było coś za coś a Ty w XXI wieku gonitwy za wszystkim chciałbyś wziąć i nic nie dać od siebie? Nierealne. Nie chodzi o to żeby brać a nic nie dawać tylko tal z perspektywy oby dwóch stron . Czy warto pakować się w pary np bo do okresy np od poznania do narzeczeństwa jest super jakoś tak lajcik , miło sympatycznie . Az , przychodzi moment ślubu i ołtarza , i czar pryska i zostaje szara codzienna monotonia. Czy o to w tym wszystkim chodzi , żeby mieć się z kim zestarzeć mieć kogo u boku.

Gość łepek
trzeba byc w takim zwiazku ktory nie meczy w ktorym nie ma gderania gdzie jest wolnosc ktora najwyzej ograniczamy sobie z wlasnej woli

temat UP , narazie brak weny do pisania :)

ja mam takie drobne pytanie, troche od czapy jak ty sobie te 40 minut wyliczyles?? nie 39, nie 41 tylko 40 i tak regularnie za kazdym razem 40 minut z calego dnia??? i jak sie to ma do twojego niedoswiadczenia? raz doswiadczyles 40 minut??, czy po prostu masz tyle czasu wolnego do spozytkowania?, czy jest jakis inny powod?

te 40 minut no miał być tylko symbol np 20 minut seksu czyli przyjemności dla faceta do 20 godzin gderania kobietry czyli takiego marudzenia codziennego , czy warte jest te symboliczne 20 minut nad te .... godzin

kawaler nie doświadczony Czy warto się pakować w te wszystkie niuanse małżeństwa to już musisz sam sobie odpowiedzieć. Wiele czynników ma na to wpływ a przede wszystkim wzajemne postrzeganie związku przez obydwie strony. Kwestia dzieci to odrębna sprawa bo wtedy już nie ma opcji, że nie chce mi się tego czy tamtego zrobić....mus. Jedna decyzja pociąga za sobą drugą, to nieuchronne w życiu. Ciąg i splot wydarzeń nierozerwalnie łączą się ze sobą. Jest jeszcze jedna opcja...życie w wolnym związku:)

Gość mister germany
ten bilans musi byc niestety ale to tez jest ciekawe zycie man woman

Uwazam, ze facet to pozyteczne stworzenie, do idealu mu daleko, bo to tylko prototyp czlowieka. Dopracowanym, wrecz idealna osoba jest K O B I E T A ! Mezczyzni sa fajni, bez nich zycie nie mialoby wielu atrakcji. Zaluje tylko, ze coraz mniej twardzieli a czesciej spotyka sie tzw. DUPY W KOLNIERZYKU, czyli zakompleksionych flustratow, ktorzy sa na utrzymaniu kobiet. Jedynym ich atutem jest to, ze w bzykaniu sa niezastapieni.

baaardzo dopracowana istota co widac zwlaszcza co kazdy cykl ksiezycowy, jak rownierz, przy okazji jakichkolwiek zakupow czu podejmowaniu szybkich decyzji--zwlaszcza jesli chodzi o wrzucenie kierunkowskazu przy skrecie :P:P:P w ogole az dziwne, ze same siebie nie doceniacie idealy, tylko jak dzikie harpie jestescie o siebie zazdrosne, zwlaszcza, ze przeciez to zazdrosc o tak marne i nedzne twory jak my

kawaler nie doświadczony---> nie , nie pakuj się w związek...on wymaga pokory, komunikacji, asertywności, złożoności zachowań, tolerancji wyzbycia sie egoizmu, nastawienie na słuchanie, empatii. Oczywiście nie ma opcji, że po za związkiem staniesz sie właścicielem wymienionych przeze mnie przymiotów:classic_cool:🖐️

autorze przesadzasz, pomyśl teraz, że twoja partnerka uważa, ze 2 minuty z tobą przyjemności a 22 godziny życia wśród brudnych skarpetek :( zwyczajnie w świecie się słabo dobraliście :(

Andro mój ojciec je zapierał ręcznie po kazdym wieczornym myciu:P Tacy faceci wymarli juz 😭

Kiedyś, jak nie było automatycznych pralek to też tak robiłem :-) Ale po co mam ręcznie zapierać i się męczyć, skoro pralka za mnie to zrobi? Tacy faceci nie wymarli, tylko technika sprawiła, że nie muszą już tego robić. Tak samo jak kobiety nie muszą prać ręcznie :-)

Androgen mielismy pralkę:classic_cool: mooio rodzice byli majętni ;) pierwszy polar stał w domu :D:D:D a on skrupulatnie codziennie zapierał recznie uznając że kobiety nie powinny się nad tym smrodem pochylać:P