Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsze dziecko

po infekcji

Polecane posty

Gość pierwsze dziecko

mialam infekcje intymna i problem z cewka moczowa, jestem w 18 tyg ciazy, jak moge sie zabezpieczyc zeby to nie wrocilo

Gość kolorowanka01
Najlepiej jakbyś do końca ciąży zażywała provag, probiotyk ochrania pęcherz moczowy i układ płciowy przed niekorzystanymi bakteriemii i grzybami. Stosowałam go całą ciążę i nie miałam problemów intymnych czy kłopotów z układem moczowym. Nie musisz się bać o bezpieczeństwo maluszka, ponieważ posiada on pozytywną opinię polskiego towarzyszka ginekologicznego i jest całkowicie bezpieczny dla dziecka.

Gość pierwsze dziecko
Czy ten provag jest na receptę? Jeżeli posiada pozytywną opinię PTG to jak najbardziej go wypróbuję, zawsze zwracam uwagę na takie opinie. Czy w trakcie karmienia piersią taż go stosowałaś?

Ja osobiscie stosuje plyn do higieny intymnej z ZIAJI o zapachu brzoskwiniowym. Ale mozesz kupic tez MACIERZANKE z ZIAJI jest typowo przeciwgrzybiczna jak dla mnie rewelacja ;) albo w aptece zapytaj co farmaceuci polecaja na takie problemy ;)

Gość kaja88
Polecam probiotyk dopochwowy a do mycia kup sobie Lactacyd

Gość molikana
Provag kupisz bez recepty, w każdej aptece. Oczywiście że możesz go stosować w okresie karmienia piersią, jest bezpieczny dla dziecka. Ja przez pół ciąży i całe karmienie go zażywałam, teraz zażywam go zawsze jak dostaje doustny antybiotyk, albo przed wyjazdem na wczasy zagraniczne w ramach profilaktyki.