Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriiindaaa

e.coli

Polecane posty

Gość miriiindaaa

e.coli w pochwie i pecherzu - dostalam antybiotyki, co moge jeszcze zrobiz zeby to cholerstwo nie wracalo - to juz 3 raz w tym roku!

Gość na bakterie i grzyby
Musisz się do końca wyleczyć, może sama się zarażasz, a może twój partner jest nie doleczony i na nowo cię infekuje. Najlepiej po kolejnym leczeniu zrób wymaz z pochwy i ceki moczowej,a partner niech zrobi wymaz spod napletka, jak wyniki będą w porządku to będziesz miała pewność, że w końcu się doleczyliście. Dodatkowo jedz dużo suszonej żurawiny i zażywaj provag, prbiotyk tworzy skuteczną barierę dla patogenów, jest najlepiej dopasowany do flory polskich kobiet. Mi pomógł wyleczyć się z nawracającej grzybicy.

Gość miriiindaaa
Ani ja, ani mój chłopak nigdy w życiu nie mieliśmy wymazu, chyba zastanowię się nad zmiana lekarza! Czy provag kupię bez recepty? Jak długo go zażywałaś żeby się wyleczyć?

Gość na bakterie i grzyby
Provag kupisz bez recepty, ja zażywałam go 3 miesiące i w końcu udało mi się wyleczyć. Pamiętaj żeby przechowywać go w lodówce. Nie noś stringów, ponieważ one ułatwiają infekowanie pochwy bakteriami z odbytu.

Gość kkkkkkkyyy
sleeping sun - wytłumacz - dowiemy się więcej:)

no dobrze. e coli moje drogie występuje sobie zazwyczaj w ludzkiej okrężnicy (dlatego też pewnie zwana jest pałeczką okrężnicy!). innym słowem jest to część jelita grubego, która łączy się z odbytem. muszę mówić jak dochodzi do zakażenia pochwy i układu moczowego tą bakterią? niewłaściwa higiena, stosunki płciowe po uprzednich analnych. ja bym raczej celowała w zbudowanie prawidłowej flory jelita grubego, oczywiście po uprzednim wyleczeniu jej antybiotykami.