Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK BYC PIEKNĄ

JAK WYGLĄDAĆ ATRAKCYJNIE I MŁODO - WASZE RADY -

Polecane posty

Gość JAK BYC PIEKNĄ

ZAKŁADAM TEN TOPIC Z MYŚLĄ O TYCH, KTÓRZY CHCĄ WYGLĄDAĆ MŁODO POMIMO UPŁYWAJĄCEGO WIEKU. ZACZNĘ JAKO PIERWSZA: MAM 35 LAT I DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE SĄ OCZY. MOGĘ SIĘ NIE UCZESAĆ, NIE UMALOWAĆ, ALE KRESKA NAD OKIEM JAK JEST DOBRZE NAMALOWANA TO JUŻ POŁOWA SUKCESU I OD RAZU LEPIEJ SIĘ CZUJĘ. JAK NIE MAM CZASU SIĘ UCZESAĆ TO ZAKŁADAM STYLOWY BERET I ZAPINAM KOKA. DO TEGO CZERWONA APASZKA I NIE MA TAKICH, KTO BY SIĘ NIE OBEJRZAŁ ZA MNĄ. TO MOJA RADA DLA LENIWYCH :-)

Gość no fajnie.....
ale ja to jestem czasami taka leniwa, że jak nie mam świeżych majtek to zakładam wczorajsze tylko na lewą stronę i idę do pracy. Chyba Wy też tak robicie ? Nie jestem jedyna...

Gość renata poznańska łopata
mam z tym problem, bo oczy mam małe jak szczurek i muszę sobie walnąć większą mascarę żeby je w ogóle było widać, a jak sobie walnę, to dzieci mnie pytają czy powieki mi same nie opadną od tego czarnego. Matką polką fajnie byc, ale często żałuję,zesmy z moim przydupasem aż troje narobili.

Gość JAK BYC PIEKNĄ
Nie żałuj - dzieci to radość - przekonasz się na starość! A jak masz małe i niewyraźne oczy to nie maluj rzęs zbyt mocno, bo to nic nie da, nie powiększasz oka, a jedynie stają się ciężkie. Polecam Ci malowanie górnej powieki na jasne i połyskliwe cienie opalizujące, które otworzą oko. Możesz malować kreskę nad górną powieką. Zobacz: http://przystanekuroda.pl/wp-content/uploads/2012/08/oko-12.jpg

Gość renata poznańska łopata
jedyne co miałam z radości to te troche seksu jakżeśmy je robili a teraz ani seksu, ani radości, tylko opiekuj się i borykaj. Jak moge to uciekam na forum, niech sie same sobą opiekują.

Gość prucella...
Ja mam 49 lat i wyglądam na najwyżej 30 ponieważ preferuje seks oralny i połykam spermę partnera

Gość apaszka, beret i kok
jestem od Ciebie starsza...nie wyobrazam sobie siebie w koku i apaszce- dodaloby mi to lat, wszystko zalezy od naszego stylu, mam kolezanke rowiesniczke w podobnym do twojego...wyglada duuuzo powazniej

Gość w jakim wieku sie postarzalysc
ie? kiedy mam sie spodziewac? mam 21 lat tak w wieku 26-27 lat?

Gość apaszka, beret i kok
moim zadniem..zadnych apaszek, przydlugich sukienek, pudru i kresek- zamiast kupowac tone ciuchow, kosmetykow, skupic sie na zadbaniu o sylwetke, czyli sport..w kazdym wieku. Stawiam na naturalnosc.

Gość ula której ukradli nick
bardzo dużo daje róż do policzków , oczywiście nie malujemy nim stricte policzków a modelujemy twarz , nad linią brwi i u nasady włosów -efekt murowany

Gość zero odzewu jak na razie
musisz chodzić całkiem naga z wygolonym wzgórkiem łonowym, przez co będziesz wyglądsć jak dziewczynka przed okresem dojrzewania ;)

Gość USTA I OCZY DZIEWCZYNY
SĄ NAJWAŻNIEJSZE, A WŁOSY MOŹNA W KUCYK I GRA :-)

Gość warkot
35 lat i wygladac mlodo... no rozwalilo mnie