Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klkdjlsajdklas

W moim mieście jest już ciepło, wyszłam w płaszczu wiosennym i...

Polecane posty

Gość klkdjlsajdklas

w połowie drogi wróciłam się do domu :O Gdyby nie było ludzi, to poszłabym dalej. Było mi ciepło, mój płaszcz to taka jakby bluza. Wczoraj wracałam z kurtką na ramieniu, bo myślałam, że się uduszę :O Wróciłam się, bo serce mi tak biło strasznie. Na przystanku było pełno ludzi. Już widzę, jakby na mnie gadali :O W zeszłym roku też tak było. Było mi ciepło, więc nie wzięłam kurtki. Słyszałam, jak mówią, że chyba mam coś z głową. Nie wiem co robić, nie chce się spocić jak świnia w płaszczu zimowym :O

Gość ixyyyyyyyyyyy
a co cie obchodzi zdanie innych? niektorzy przy mrozach chodza w cienkich kurteczkach, bo im wiecznie goraco i maja gdzies co inni powiedza

Gość złotufka
a u nas i w bluzie chodza i jakos nikt nie patrzy na nikogo

Gość klkdjlsajdklas
Jest mi tak strasznie głupio za samą siebie. Nie poszłam na pierwszą lekcję. Pójdę tak ubrana na drugą. Ale normalnie brzuch mnie boli z nerwów :O

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale czym sie denerwujesz? jak chca gadac to niech gadaja

Gość klkdjlsajdklas
Nie che słyszeć, że jestem przygłupia, bo za cienko się ubrałam. Pamiętam takie rzecz przez lata. :O

Gość Jcncbdon
Kuzwa! A u mnie sniegu od cholery!!!

Gość ixyyyyyyyyyyy
to przestan brac do siebie opinie wrednych bab i tyle

Gość pani domu
racja w Polsce trzeba się ubierać do pory roku jak zima to kozaki a nie buciki ,jak wiosna to półbuty a nie klapki itp,itp ja dziś wychodzę w czółenkach +żakiet i nie interesuje mnie co ludzie powiedzą

Gość MalonowoTruskawkowa
dzis pierwszy dzien wyciagnelam kurtke skorzana do tego wzialam lekka czapke ( o 7 rano bylo -5C) i uwazam ze to wystarczy jak na dzis kiedy ma byc po poludniu do +10C kiedy codziennie jezdze tym samym busem do pracy praktycznie z tymi samymi ludzmi widze jak oni sie ubieraja i w wielu przypadkach to co zakladali przy wielkich (dla mnie) mrozach tej zimy dzis tez zalozyli te same puchowe kurtki buty itd... o zgrozo:/

Gość Poduszka_na_igły
Autorko a dlaczego tak Cie obchodzi zndanie innych? Co gdybyś była z kolei zmarźluchem i we wrześniu musiała chodzić w ciepłej kurtce b inaczej byś zmarzła? Nie ubrałabyś nic ciepłego bo ludzie będą dziwnie patrzyli? A gdzie Twój komfort i wygoda? Jak Ci tak dobrze i ciepło to nawet w sandałkach teraz wyjdź na dwór i nie oglądaj się na innych. Ja pół zimy chodzę w butach jesiennych bo w zimowych mi za gorąco... I mam to w nosie co ktoś myśli i Tobie też to polecam.

Gość Poduszka_na_igły
Wczoraj było tak ciepło że zdjęłam płaszcz, sukienkę, rajstopy, stanik, majtki, i tak szłam przez miasto od czasu do czasu pochylając się by użyczyć pochwy przypadkowo spotkanym mężczyznom.

Gość la princessa
mi jest głupio bo ja jeszcze w kozakach chodzę, a wszystkie laseczki naokoło w adidaskach śmiagają :D

Gość trolloooo
Szanowna autorko naprawdę jesteś tak pierdolnięta? Bo mi się wydaje, że nie ma tak durnych ludzi i to jednak prowo :o