Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi z tego powodu 23

Moja dziewczyna pije codziennie.........

Polecane posty

po 5 piw i do tego pali papierosy a ma dopiero 22 lata ;/;/;/;/ a nie mogę od niej odejść i nie chce ponieważ jest bardzo ładna a ja nie i nie mam figury modela ...tylko próbuję jej przetłumaczyć że zle robi ale to nic nie daje ;/

a nie zostawię jej bo wiem że nigdy nikogo innego nie znajdę ...

Gość karolaa24
Powinieneś jakiś sposób jej pomóc. Jest w tej kwestii kilka rozwiązań. Zaproponować jej jakąś terapię, bo 5 piw dziennie to bardzo dużo zwłaszcza dla młodej kobiety. Ja mam 25 lat i nie pamiętam żebym piła tyle piw. Ja w ogóle nie lubię piwa i nie palę. Ona też nie powinna bo to nie zdrowe. A ty powinieneś być bardziej pewny siebie, bo twoja niepewność czyni cię słabszym, a ona to wyczuwa i wtedy robi co chce. Studiuję psychologię więc wiem trochę o tym. Inne rozwiązanie to zagrozić jej że jeżeli nie przestanie to będziesz zmuszony ją zostawić, jeśli na prawdę cię kocha, zmieni ten niezdrowy nawyk choć nie będzie łatwo uprzedzam. Powodzenia.

Gość powiedz, że
Twoja dziewczyna ma już bardzo poważny problem z alkoholem i ilość piw będzie się szybko zwiększać, po prostu będzie codziennie pijana. Na terapię koniecznie i to JUŻ, a Ty lepiej odejdź, bo zmarnujesz sobie życie z alkoholiczką ;/