Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna po kilku związkach

dziewczyny ilu miałyście partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość Kloszard z centrali
juz niejeden zenek spod monopolowego czy pryszczaty nastolatek zwalil sobie na twoje cudne oblicze, czemu nam zalujesz i nie dasz namiarow na swe boskie fotki. zamkniesz geby paszczakom a i my se z krzyza spuscimy, atmosfera sie oczysci

to nie był polski nr choć meler o mnie zabiegał dlaczego mam siedzieć cicho i udawac że nie wiem jak piękna i sexowna jestem?po reakcjach facetów kobiet i klękaniu na kolana gdy ide ulica codziennie od lat slysze ze jestem najpiękniejsza i boska dlaczego ja mam siedziec cicho? a w porządku jest gdy piękne kobiety sa tłamszone przez przeciętne i nijakie paszczuru lochy i plaskodupie które twierdza ze są piękne i sexowne dobre mądre i swietne w łózku:p ja wiem jak wygladam a jeszcze lepiej wygladam bez makijazu a sexowna dalej jestem nawet w worku na kartofle więc wyżyjcie się moje drogie dajcie upust zawiści straszne ze temat zaszedł na mnie tylko dlatego że jakas maszkara nie moze przezyć ze inni mają lepiej:p

ojej :) czemu nie wstawie zdjęcia jak ty fot swojej pizdy? bo jestem osobą dośc znaną w moim rejonie a poza tym nie jestem dziecinna i głupiutka by udowadniac coś jakiejś debilce:classic_cool:amen

Gość Kloszard z centrali
na pewno jestes swiadoma swojej niebianskiej urody, tak samo jak tysiace meneli spod monopolowego znajacych wszelkie szczegoly twojej anatomii intymnej...

Gość MałaNieWredna90
tellmymoreee :P też bym została przy jednym, gdyby pierwszy nie był chorobliwie zazdrosny a drugi nie olewał naszego dziecka:P

Gość fknkrejzi
jesli ilosc partnerow dla panienek oznacza ''udane zycie'', to chyle czola :D

19 lat - 8 partnerów. do 18 roku życia byłam w związku, 4 lata, wtedy był tylko jeden.

Gość A CO CIE TO
GÓWNO OBCHODZI?

Gość głupia sucz jedna z drugą
chwalą się że głupie są do tego stopnia że ich aż tylu wyruchało i rzuciło! Albo że z ryja są ładne a z mózgu tępe i do ruchania się nadadzą. MASAKRA!

To że jedna tępa z druugą masz urodę to jeszcze wiosny nie czyni Życie to nie jest jakiś casting na piękne oczy! Też mam urodę i uważam że jak dla kogoś jest to coś aż tak niezwykłego i pod kopułą ma wszystko w porządku to wykorzysta to że ją ma w bardziej właściwy sposób niż tylko kurwienie się i szukanie jeleni.

Szczęśliwa kobieta nie szuka wciąż nowych facetów Czym się chwalicie że szukałyście szczęścia latami na marne?

Brakło wam intuicji,kobiecości żeby trafić odrazu na ideał? -Czym wy się chwalicie,bo ja nie rozumiem!?

Ktoś zadał pytanie, więc odpowiadamy. A niczym się nie chwalimy. Chyba od tego ta stronka jest ? Żeby zadawać pytania i na nie odpowiadać? A to, że niektóre z nas miały więcej partnerów, nie świadczy o tym, że z każdym, który chce idziemy do łóżka.

Gość 68097654221
milka ale siedmiu w rok to sporo

Gość on86r
27 lat, 15