Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexander30

Dlaczego kobietom przeszkadza fakt że facet jest prawiczkiem?

Polecane posty

Gość zołzencja
mam o spore dziecko wiecej ;)

Gość mnie nie przeszkadza
wrecz przeciwnie, taki szanuje kobiety i szuka prawdziwej milosci, a nie tanich przygod

Bo nikomu nie przeszkadza bycie prawiczkiem :D Fakt, że ktoś nigdy nie był w związku/nie uprawiał seksu to nie przyczyna, a skutek (z zasady posiadania irytujących cech charakteru). I chyba nie mówimy tu o dość młodych osobach które mogły nie mieć okazji kogoś poznać :)

Gość Makler G.
zołzencja, to taka jesteś stara, a twoje wypowiedzi tu to jak gimnazjalistki są.

Gość zołzencja
"teoria, że niektórzy są w stanie opanować ars amandi, a niektórzy nie?" wlasnie tak uwazam. w ktorym miejscu nie rozumiesz? :)

Gość Makler G.
każdy się może nauczyć wszystkiego, można być dziewicą do końca studiów, a potem stać sie demonem seksu. rzecz dotyczy też facetów. odpowiedni partner, trochę temperamentu, chęci, i firanki w sypialni będą fruwać.

Gość Makler G.
dziwi to twoje podejście, bo ja sie jeszcze nie spoptkałem z kimś, kto nie byłby w stanie sie uczyć. Naturalnie, bywają też ludzie autystyczni, może z takimi miałaś do czynienie i nabrałaś takiego przekonania?

Gość jesli jest przystojny,
inteligentny, z poczuciem humoru, uczciwy, zaradny, pracowity, respektujacy rownouprawnienie, ambitny, o ciekawej osobowosci to zapraszam serdecznie!

dlatego właśnie nikomu nie przeszkadza fakt, że ktoś nigdy nie uprawiał seksu (przede wszystkim - od razu tego nie wiesz). Po prostu chodzą po świecie takie irytujące jednostki których nikt nie lubi, więc nie mają szans kiedykolwiek się z kimś przespać, ale zwalają winę na innych :D

Gość sam jestem 30 letnim
prawiczkiem i wcale mi to nie przeszkadza nawet jestem z tego stanu zadowolony. Nigdy nie trafie na rozwiazla panne ktora miala juz za soba anal sado maso czy inne dziwiactwa.

Gość Dlatego, ze jest to malo
akceptowane spolecznie.

Gość Dlatego, ze jest to malo
Zreszta, jak sie ma 30 lat i zero kontaktow seksualnych to cos jest nie tak. Z ta osoba. Ma jakies zaburzenia itp.

Gość yuhjnhyhnj
zołzencja facet może mieć "referencje" 5 kobiet jaki nie jest zajebisty a dla Ciebie będzie cienki bo zwyczajnie trafiło się, że te 5 kobiet ma zupełnie inne preferencje niż Ty. i co wtedy powiesz ze był dobry w łożku bo inne tak twierdzą?

Gość Makler G.
no, to może być też kwestia ludzi wśród których sie obracamy, bo ja kiedys znałem wokół samych przwiczków i dziewice, z biegiem czasu powoli zmieniało się to, i teraz nie znam nikogo, kto sie nigdy z nikim nie przespał. jeśli wy osobiście znacie takich ludzi, to może jeszcze ich pora nie przyszła?

ja nie mam zwyczaju pytac znajomych o ich życie seksualne, więc trochę to dla mnie dziwne, że Ty masz takie informacje o swoich.

Gość Makler G.
30- stak, moze jednak pora, żebyś sie juz nieco zakręcił, bo w tym wieku to już ciężko będzie przejsć z ręki na kobietę :P jest pełno usychającego kwiatu, ale trzeba po niego sięgnać i zerwać :)

Gość zołzencja
alez drogi maklerze :) jednoznacznie twierdzac ewdentnie przeczysz slowami: "odpowiedni partner" kim jest nieodpowiedni jesli nie drewnianym zajacem ktory nie nauczyl sie sztuki kochania? dzis prowadzac swoje auto, uswiadomilam sobie, ze temperament seksualny dosc ciekawie sie na sposob prowadzenia. oczywiscie wiem to z praktyki. rozumiesz ze moj wiek, ma po temu uzasadnione doswiadczenie. podobno tez plynnosc ruchow w tancu mocno przeklada sie na alkowe, ale pod tym sie nie podpisuje poniewaz zawsze trafiali mi sie panowie z dwiema nie lubiacy tanczyc

Gość Makler G.
nie pytam, jak kogoś dobrze znam to po prostu to wiem, kapewu? a po drugie, utrzymuję kontakt z paczką z młodosci do dziś, a wszyscy moi znajomi od dawna są zaobrączkowani.

Gość zołzencja
* przekaład sie

Gość Makler G.
niczemu nie sądzę żeby przeczył, odpowiedni partner to też często taki, z którym wszystko zaczyna sie od zera. a na czym się skończy, to już zależy od treningu.

Gość zołzencja
** i z dwiema lewymi nogami nie lubiacymi tanczyc

Makler G ma racje, ogolnie to strasznie uogolniacie :P Wiadomo ze kobieta woli partnera doswiadczonego (chociaz moze niektorym to bez znaczenia) ale z takim kafeteryjnym mysleniem, to nikt z was, nas (facetow) nie przestalby byc prawiczkiem, bo kobiety chca doswiadczonych, a gdzie zdobyc doswiadczenie skoro.. kobiety chca doswiadczonych :D bledne kolo, no chyba ze wielu z was cwaniakow juz urodzilo sie nie-prawiczkami :D widze same alfy i omegi tutaj, sami odwiecznie doswiadczeni :P Co do filmow i faktow, psycholami i mordercami raczej prawiki nie byly, wrecz przeciwnie wystarczy chociazby przyklad Tedda Bundy'ego - realna postac, realne zbrodnie i realny ruchmistrz na ktorego lecialy kobity jak muchy do go.. :P Tak samo z tym doswiadczeniem, mlody prawiczek moze i faktycznie zrobi to szybko i bez zaangazowania, ale z kolei ten jeszcze jest w miare akceptowany do pewnego wieku, z kolei bardziej dojrzaly prawiczek ktory jest ''tym kim jest'' z powodow raczej charakteru-wyboru-sytuacji zyciowej-zasad. Nie kazdy przelecialby wszystko co sie rusza, tak samo nie kazdy ma szczescie w milosci, sa rozne charaktery, jedni maja gadke, inni sa bardziej niesmiali, nie mozna wszystkich oceniac tak samo, ale wracajac do tych starszych prawiczkow. Ci starsi, wiem to z doswiadczenia angazuja sie bardzo i chca sprawic kobiecie jak najwiecej przyjemnosci, zwlaszcza jesli mowa o kobiecie z ktora sie jest a nie z ktora sie jest tylko na noc :P do tego z wiekiem dochodzi i tak pewne doswiadczenie no i podejscie inne, co sprawia ze na pewno mlody prawiczek a starszy to zupelnie inna liga, tyle ze ten starszy to przedewszystkim obiekt szyderstw tutaj :P nieudacznik itp standarodowo, ale kobiety zapominaja tez ze przeciez moze byc facet z doswiadczeniem, duuuuzym doswiadczeniem ale seks traktowac wlasnie jako sprot, szybko, bez wiekszego zaangazowania, byle by przeleciec. Nie ilosc a jakosc, kazdy o tym zapomina :P Na koniec.. dlaczego bronie prawiczkow? Nie dla tego ze sam dosc pozno przestalem nim byc, tylko dlatego ze przez takie glupie stereotypy utrwalaja sie cechy ignoranctwa, a w szczegolnosci kobiety latwo sie takimi ''trendami'' przez co wielu wartosciowych facetow ktorzy nie mysla jajami, moze przez to ucierpiec no i kobiety tez w zwiazku z tym :P Pozdrawiam

Gość Makler G.
prowadzenie auta powinien determinować rozsądek, a nie temperament, bo ja nie raz widziałem, nogi tych temperamentnych wystające z czarnych worków.

Gość zołzencja
nie wierze, ze nie miales kiedys dziewczyny, ktora byla zwyczajnie dretwa i chociac jestes zwyklym malo wymagajacym emocianalnie mezczyna, zwyczajnie zle ci z nia bylo? np kompletnie nie potrafila sie calowac, albo jej dotyk byl jak arktyka?

Ale pozjadalem i poprzekrecalem, eh bo taki ze mnie nieudacznik nie-prawiczek :D :D

Gość zołzencja
nie mialam na mysli takiego o temperamamentu o jakim ty pomyslales. mialam na mysli..mm..plynnosc i inchronizacje

Gość Makler G.
no Man, ująłeś to jak trzeba, sam bym tak napisał, gdybym nie obawiał się, czy uczestnicy dyskusji zechcą wnikliwie czytać, czego Tobie życzę :P

Gość MałaNieWredna90
Mój obecnie mąż powiedział mi, że był prawiczkiem gdy pierwszy raz się kochaliśmy. Zwlekał z tym rok :] Byłam w szoku, poczułam się oszukana, zła, że nic nie powiedział... Nie wiem co by to zmieniło.. Ale to fajnie gdy wiem, ze jestem jego pierwszą i ostatnią i że to akurat ze mną chce być.

The Man - a ja dalej upieram się, że to nie o doświadczenie chodzi. Młody chłopak który nigdy nie miał partnerki nikogo nie będzie raził. Natomiast facet który lat ma 30-kilka i nigdy nie miał partnerki nie razi swoim niedoświadczeniem. Coś innego musi w nim być, że nikt go nigdy nie chciał.

Gość Makler G.
jak miałem dziewczynę dretwą, to tego nie zauważałem, bo sam byłem młody. Ale latami do wszystkiego można dojść a moje dziewczyny, to były same wieloletnie znajomości, z którymi do czegoś się dochodziło kapewu? na jasne, ale jak dziś większość seksu to imprezowe stosunki z jakimiś dziwnymi typami, to i wolałoby sie doświadczonych ogierów, tak? to o to tu chodzi?