Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexander30

Dlaczego kobietom przeszkadza fakt że facet jest prawiczkiem?

Polecane posty

Gość IMO12335
Tamari - powiadasz, że w normie. Czyli prawiczek nie jest dla Ciebie w normie? :classic_cool: ­ I me pytania wcale nie są "głupie". :P

Gość Zuzanna Amelia & 5
Tamari - oczywiscie ze tak. Jak ktos sam nie ma powodzenia i nie ma seksu to zawsze bedzie krzywo patrzyl na to ze inni sa inni. Po pewnym czasie trzyma sie swoich wlasnych zasad niemal na sile albo z nawyku. Bo juz sie nie umie inaczej. Sama powiedz - zaryzykowalabys zaproponowanie takiemu moralnemu prawikowi seksu bez zobowiazan ?

no ale swoją drogą na wszystko przychodzi w zyciu jakis czas uczysz sie chodzic-rok gadasz-2 lata dojrzewasz-15?? jak ktos ma cos przesuniete o 5 lata z górka to normalne to to nie jest

Gość do Tamari
a ja mam przeszlosc kobiety praktycznie calkiem gdzies bo interesuja mnie tylko luzne relacje. mogla i miec 20 partnerow. natomiast takie co zdradzala i robila to za kase bym nie chcial, podobnie jak takiej co dawala byle menelom. chce relacji bez wiekszych zobowiazan, ale z kobieta z klasa

Gość do Tamari
taka co zdradzala mialo byc

Gość ABBCCA
Żadnej kobiecie nie będzie przeszkadzał fakt, ze facet jest prawiczkiem/niskim/brzydkim itp, jeśli będzie maił dużo szmalu, może być nawet garbaty i zezowaty. Podobnie jak uroda i urok osobisty na dłuższą metę niewiele pomogą temu, który groszem nie śmierdzi ;)

hehe zuza w zyciu:) nikomu nie proponuje zreszta seksu bez zobowiazan imo kurde z calym szacunkiem dla prawikow, ale chyba wolalabym na niego nie trafic, zwlaszcza, ze wiekszosc ma mnostwo kompleksow itd natromiast nie wyopbrazam sobie ze poznaje faceta ktorego odbieram pozytuwniem, spedzam z nim super czas a pozniej on zwierza mi sie ze jest prawikiem in daje mu kopa w dupe tego bym nie zrobila bo to bez sensu natpmiast jakie by bylo tego prawdopodobienstwo? praktyvcznie zadne,dlatego wybacz ale taka tematyka moich mysli raczej nie zajmuje:)

Gość do Tamari
i nie jestem hipokryta, dziewice to raczej nie moj swiat, zadna z moich dobrych kolezanek nie jest dziewica

" tak jak taki cream dla ktoprego kazda prawie to szmata i worek na sperme, latwoej zyc samemu ciagle jesli rezygnuje sie ze szmat prawda? " x oczywiscie ze łatwiej i bezpiecznie bo przynajmniej nie musze sie martwic czy zarabiam duzo czy nie, czy mam od[powiednie wykształcenie czy nie , czy mam odpowiednie zainteresowania, prace czy posiadam mieszkanie .

Gość ABBCCA
>>> Imo nie nie lece ani na prawiczkow ani na ruchaczy, glupoie pytania mi zadajesz lece na kogos kto mi sie spodoba ogolnie, bedzie mnie pociagac, zauroczy mnie a wsrod takich osob niekoniecznie byli ruchacze, raczej tacy co mieli jakies doswiadczenie w normie i tyle Czyli na tych z "tym czymś", wyrażonym w jednostce PLN?

alez jestes:) i udawanie macho jak sie jest prawiczkiem? zbyt madre to nie jest

Gość do Tamari
dodam, ze przewaznie osoba doswiadczona bedzie bardziej elastyczna, a takze byc moze bardziej tolerancyja co do przeszlosci partnera (takiego "na stale")

ABB kolejny frustrat ktoryb woli sobie wmawiac ze kazda to materialistka i dzieki temu lepiej mu znosic porazki?:) nie zagladam facetom ani w konto bankowe ani w portfel:)

Gość Zuzanna Amelia & 5
21:25 [zgłoś do usunięcia] Tamari alez jestes i udawanie macho jak sie jest prawiczkiem? zbyt madre to nie jest ­ Ale za to jakie typowe

Gość ABBCCA
>> Jedna go rzuci to zaraz sobie następną znajdzie. Na chwilę jej zainteresowane być może przyciągnie, ale jak sie okaże , że on tzw. niezaradny i nie ma za co do restauracji zaprosić to arrivederci Roma :)

Mam wrażenie, że nie ma większego materialisty niż kaferetyjny prawiczek. Dla nich wszystko sprowadza się do tematu "posiadania" - w tym ludzie.

Gość do Tamari
macho mozna udawac w kategorii zartu i miec do tego dystans. zawsze mi imponowaly typowo meskie kwestie: sporty walki, muskulatura, grozny wyglad, groznie wygladajace, "gangsterskie" ciuchy. zwyczajnie mnie nie kreca dziewice, spotkac fajna dziewice w pewnym wieku to naprawde musi byc rzadki przypadek

Gość ABBCCA
ABB kolejny frustrat ktoryb woli sobie wmawiac ze kazda to materialistka i dzieki temu lepiej mu znosic porazki? nie zagladam facetom ani w konto bankowe ani w portfel Tu nie trzeba zaglądać w papiery, żeby widzieć kto jest w jakim stopniu wartościowy - w najbardziej materialnym tego słowa znaczeniu, wystarczy odrobina talentu obserwacji, np ubioru, miejsca pracy itp. Samotne kobiety są w tym ekspertkami.

Gość haha, fajne wyobrażenie
" jakos nie sadze zeby dziewica po 20tce byla rozrywkowa itp. poza tym generalnie jestem wulgarny i lubie udawac macho, jaram sie tatuazami, ultra meskim stylem, chuliganskim wygladem, do dziewicy bym nie pasowal, nie marzy mi sie zaczna grzeczna szara myszka" to byś się badboyu zdziwił jakie są niektóre dziewice :D a te koleżanki to Ci mówiły czy na podstawie ich zachowania wyciągasz wnioski? bo rozumiem Ty lubisz UDAWAĆ macho, a one koniecznie są zawsze szczere i prawdziwe? jednak, no fajny świat sobie stworzyłeś, jesteś dresem tak notabene? nie to bym była do nich uprzedzona, ale jednak zwykle ta grupa szerokością horyzontów nie grzeszy

Gość do Tamari
kobiety patrza na kase i zaradnosc, dlatego nie chce sie wiazac. wole sie oddawac muzyce i miec w miare spokojna prace biurowa, zamiast klasc dachy w niemczech by zaimponowac kobiecie rzekoma zaradnoscia i pracowitoscia :D

Gość ABBCCA
>>>Mam wrażenie, że nie ma większego materialisty niż kaferetyjny prawiczek. Dla nich wszystko sprowadza się do tematu "posiadania" - w tym ludzie. To jakaś nowa szufladka "kafeteryjny prawiczek"?

Gość do Tamari
wiekszosc fajnych dziewczyn, ktore znam, bylo lub jest w zwiazkach. ludzie teraz po miesiacu spotykania sie zaczynaja ze soba mieszkac albo spodziewaja sie dziecka. w cuda nie wierze. zreszta nie kreci mnie dziewictwo. kreca mnie kobiety doswiadczone

Gość haha, fajne wyobrażenie
aaa, teraz doczytałam, że jesteś prawiczkiem "do Tamari". urocze naprawdę, od kiedy masz to postanowienie o wyszaleniu się i czemu wciąż jesteś prawiczkiem? bo to interesujace

Gość do Tamari
mam juz prawie 30 lat, marne szanse, ze trafie na dziewice

Gość do Tamari
chcialbym sie wyszalec, ale jestem zwyczajnie leniwy, a poza tym nie lubie ponosic klesk

"Tu nie trzeba zaglądać w papiery, żeby widzieć kto jest w jakim stopniu wartościowy - w najbardziej materialnym tego słowa znaczeniu, wystarczy odrobina talentu obserwacji, np ubioru, miejsca pracy itp. Samotne kobiety są w tym ekspertkami. " a nie pomyslales, ze to dziala inaczej? po co samotna niezalezna kobieta ma sie umawiac z kasjerem tesco? osobiscie nic do kasjerow tesco nie mam, ale wowczas to ona stanie sie tą, której zagląda się w portfel to raz a dwa-czy normalny facet nie czulby sie nieswojo, zarabiając mniej od swojej powiedzmy partnerki? oczywiscie zakladam, ze nie mowimy tu o 15 letnich galeriankach i matkach 5 tki dzieci, ktore szukają zrodla utrzymania....

Gość Zuzanna Amelia & 5
orange "do Tamari" - a chcialbys trafic na dziewice ?

Gość pyku pyku
pyk

Gość do Tamari
pisalem, ze nie, dlatego nie placze z powodu, ze marne szanse z mojego trafienia na dzieiwce