Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h.e.l.p.

lot po raz 1 - wymiary torebki damskiej

Polecane posty

Gość h.e.l.p.

hej, wiecie może, czy w przypadku torebki damskiej (zabieranej dodatkowo, nie jako bagaż podręczny) bardzo pilnują właściwych wymiarów?? mam wygodną torebkę na ramię, która jest około 2-3cm dłuższa i podobnie parę cm wyższa niż maksymalne wymiary tzn. 40 na 30 na 10cm i teraz nie wiem, czy ją brać i czy dużo ryzykuję? czy też te damskie torebki nie są jakoś specjalnie sprawdzane pod kątem wymiarów tylko hm tak na oko?:P pierwszy raz będę lecieć i stąd te wątpliwości

Zapytaj na topiku wybory, wybory, wybory. Tam jest gość, który lata co tydzień. Ma obcykane wszystkie procedury. Wystarczy zapytać.

Gość juz Ci mowieee
nie mozesz miec i torebki i bagazu podrecznego.Albo torebka albo bagaz podreczny, wiec torebke trzeba wlozyc do bagazu podrecznego. Nikt nie bedzie Ci mierzyl tej torebki, bez przesady.Te kilka cm to nic.

Gość bertta
a jakimi liniami lecisz?

Gość juz Ci mowieee
a bagaz podreczny moze byc wiekszy niz ta twoja torebka,wiec nie wiem o co Ci chodzi w sumie.

Gość h.e.l.p.
częściowo to będzie swiss, częściowo lufthansa... no a pytam o tę torebkę, bo - jeśli dobrze doczytałam na stronach przewoźnika - mogę mieć i bagaż podręczny (są podane wymiary) i torebkę (też podane wymiary), no i właśnie o tę torebkę pytam, nie sądziłam, że trzeba ją upychać do bagażu podręcznego... hm ktoś coś jeszcze wie na ten temat? a za namiary na shatyna dziękuję:) tylko jakoś wleźć na ten topic nie mogę chwilowo

Gość h.e.l.p.
jeśli torebka ma być upchnięta w np plecaku, czyli moim bagażu podręcznym, to po kij podają wymiaru i bagażu i torebki, jakie są maksymalne dopuszczalne?