Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki????????????

jaki tani i solidny wózek wielofunkcyjny polecacie?

Polecane posty

Gość jaki????????????

Tak do 2000 zł. Dobrze żeby był lekki i funkcjonalny. Nie chcę X-Landera

Gość strawberry:):)
uzywany mutsy albo quinny buzz

Gość jaki????????????????????/
Nie chcę używanego

Gość strawberry:):)
no to moze tako x jumper albo jakis inny model tako, jest ich sporo i dziewczyny sobie chwala

Gość no i mialas racje!
maxi cosi mura. kosztuje 2 tysiace z hakiem, ale stowa w prawo czy w lewo przy 2 tysiacach to chyba bez roznicy. wozek jest super komfortowy dla dziecka i mamy. gondola jest swietna, od miesiaca uzywamy spacerowki. plusem jest to, ze nie trzeba zadnych adapterow itp cudów, bo fotelik maxi cosi jest do niego w pełni dostosowany. poza tym wozek jest sliczny. jedyny minus to waga.. jak musisz go nosic po schodach, to jest kiepsko.

Babyactive el nino. Lekki, wygodny używam 9 miesiąc;-) z fotelikiem maxi cosi wychodzi ok 1700/1800/ W zestawie jest wszystko czego potrzebujesz od torby , przykryć, adapterów do fotelika po śpiwór na zimę itp.

Gość olka333
Wózek Primo firmy Riko jest wózkiem 3w1 ponieważ można do niego dokupi od razu fotelik samochodwy, sama posiadam go już pół roku i jestem z niego bardzo zadowolona, przede wszystkim jest to bezpieczny wózek - 5punktowe pasy bezpieczeństwa, posiada entralny hamulec i regulację zawieszenia. Jest też wózkiem poręcnzym - duża praktyczna torba mocowana na rączce wózka oraz duży kosz na zakupy.

Gość gość
a co masz do x-landera ;) wózek nie idealny, ale czy taki istnieje? ;)

Gość malwinka_85
Ja na początku byłam zachwycona x- landerem, ale po zrobieniu szczegółowego rekonenansu zrezygnowałam z niego, bardziej przekonała mnie polska produkcja Riko model Primo.

Gość gość
graco evo?

Gość gość
zipp adbor też miałam 2 000 na wózek a wybrałam ten :)

Gość gość
conneco elmo w całym zestawie 970 zł

Gość allliiiaaa
Na ceneo widziałam, że nowa Alpina FX kosztuje teraz ok 1200 zł. Mam go i powiem, że jest genialny. Jest przede wszystkim solidny i wykonany ze świetnych materiałów. Przyznam, że jestem zachwycona, szczególnie, że ten wózek ma naprawdę niską cenę.

Gość Alelos
A raf pol ? za 600 zł na allegro nowy

Gość gość
A co sądzisz o Quinny Speedi Pack SX? Zresztą czego nie wybierzesz, to pamietaj o jego dobrej konserwacji (ja to zaniedbałam i mam teraz straszne problemy z wozkiem ;/) Zresztą masz tu małą ściągę http://stylowe-agd.pl/male-agd/zlote-zasady-pielegnacji-wozka/ ;) PS A to 2000 to juz ostateczna cena? 2500 wchodziloby w grę?

Gość gość
Mamas papas - model sola albo adamex - model jogger. Lekkie, duże gondole, zabudowane spacerówki.

Gość gość
Up

Gość gość
Solidny i tani? Dobry a tani. Nie ma nic takiego za dobry produkt trzeba zapłacić moja droga

Gość gość
A wozki implast, moze ktos ma i sie wypowie

Gość gość
Ja też się za czymś takim jak ty rozglądałam ostatnio i najlepiej mi pasują duże Navingtony + mają dobre recenzje. Myślałam jeszcze o Brittonie 4Style 2, ale mam wrażenie, że to klasyczny chińczyk i się sypnie. Navingtony kosztują 2000 zł, a Britton 1000 zł.

Gość gość
Passo marki Euro-cart używałam go przez dwa lata - jako dużą i wygodną gondolę a potem sprawną spacerówkę z regulowanym oparciem, bardzo byłam z niego zadowolona

Gość gość
najlepszy wózek jaki w życiu widziałam lonex clasic retro, użytkujemy od 16 miesięcy, to wózek nie do zdarcia, dosłownie "terenówka", mega wygodny dla dziecka i dla nas. Za gondolę i spacerówkę daliśmy 1400zł. Nosidełka też do nich są. Do tego wózek jest piękny i oryginalny. naprawdę polecam. http://www.wozkirybnik.pl/365,0,kategoria.aspx