Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota 46 lat

Mój mąż ma 52 lata i wymagania!!!

Polecane posty

Gość dorota 46 lat

Mój 52letni mąż ma ode mnie wymagania w sypialni. Jesteśmy już na to za starzy. Ba, jesteśmy nawet dziadkami i co w tej chwili? córka z wnukiem mieszka pod naszym dachem. Ostatnio kochaliśmy się chyba 2,5 godziny w ciągu dnia i wnuk spytał nas wprost co robiliśmy w sypialni. Mój mąż idiota powiedział że żona musi spełniać obowiązki wobec męża dodając że jak mężczyzna mało kobiety używa to mu lat przybywa. W dodatku byli u nas bracia męża.

Gość nie pasuje ci to
powinnas sie cieszyc i byc dumna

Gość nie pasuje ci to
ale fakt ze przegiąl zeby tak do wnuka mówic

Gość dorota 46 lat
Ale mnie seks już nie odpowiada. A on chciałby to robić co 3 dni. Dla mnie to za często. Próbowałam przekonać go byśmy to robili raz w miesiącu.

Gość nie pasuje ci to
nie wiem co ci poradzić, ale jezeli nie bedziesz go zaspokajac wiesz jakie moga byc tego konsekwencje?

Gość nie pasuje ci to
poza tym jestes jeszcze młoda dlaczego nie chcesz?

Gość gab46
Idźcie spać dzieciaczki moje kochane....:-)

Gość seks tylko słuszy małżeństwu
:)

Gość ala_1978
Może zamień się ze mną - mój ma 36 lat i wcale się ze mna nie kocha. Boże co ja bym oddała za 2.5 godziny seksu!!

Gość a po co komu w tym wieku
seks to tylko niszczenie ciała kobiety.

Gość doświadczony BI_MAN
hahah to mu stara ruro nie dawaj! poleć mu od razu odloty albo rokse :) tam właśnie zaglądają faceci którzy hoduja pod dachem takie szmaty jak ty!

Gość dorota 46 lat
Łatwo wam mówić. Ja nie jestem jedną z tych kobiet które idą na 8 godzin do pracy i mają spokój. Zostałam w domu by poświęcić się rodzinie. Dzięki Bogu mam panią do pomocy która sprząta, pierze,prasuje i gotuje. Mimo to po całym dniu siedzenia w domu jestem zmęczona. I nie mam zbytnio ochoty na seks.

Gość tylko pamiętaj że kobieta jest
po to by mężowi dać uczucie w łóżku. Chociaż by za to że Ciebie utrzymuje.

Gość dorota 46 lat
Tylko że ja urodziłam już dwoje dzieci. Syna i córkę. A z seksu nie czuje kompletnie żadnej przyjemności i to akurat sprawiły komplikacje przy porodzie jakie miałam z córką.

Gość gosc 48 lat
tylko czekaj jak zostaniesz sama ze swoja oziebloscia,a twoj maz przyprowadzi ci laske na glowe i wtedy pomarzysz o seksie z nim.Oby nie bylo za pozno

Gość dorota 46 lat
A co to ma znaczyć że ja spełniam obowiązki wobec męża??? seks jest obowiązkiem bo ja tak wcale nie myślę. Poza tym mąż całe życie coś na mnie wymuszał, ja chciałam jedno dziecko on postawił na swoim i jest dwójka. Owszem, ciesze się że mam dwoje dzieci ale na tym ucierpiało tylko i wyłacznie moje ciało a nie jego.

Gość gosc 48 lat
moja zona ma kolezanke.ktora jest w podobnej sytuacji do Twojej,jej maz znalazl sobie kochanke i u niej pomieszkuje.Kolezanka tera placze w kolnierz mojej zonie.Mam jej serdecznie dosc i jej placzu.jaka to ona teraz nieszczesliwa i samotna.Kazalem jej udac sie do zakonu,tam bedzie miala podobne do swojego towarzystwo(oczywiscie to ironia).Nie cierpie tej ozieblej baby.

Gość dorota 46 lat
Jestem ciekawa jak byś miał takie życie jak ja. Synowa przychodzi do mnie z pretensjami że nie pomagamy im finansowo. Syn zarabia 2000 a jego żona jest w ciąży już z 3 dzieckiem. Mąż w dodatku co miesiąc daje im 1500 złotych na konto. Córka rozstała się z ojcem dziecka i mieszka z nami i ani myśli o wyprowadzce. Powiedziała mi że dobrze jej przy nas. A ja jestem osaczona z każdej strony, seks dla kobiety w moim wieku która nie planuje potomstwa to już przegięcie.

Gość coxxxxxxxxxxxxxxxyyyyy
Uprawialiście sex w dzień, gdzie "w dodatku byli u was bracia męża"? to co? goście do was przyszli,a wy poszliście do pokoju na 2, 5 godziny bzykać się? marne prowo

Gość czterdziestka dwojka ;)
a ja bym duuuuuzo dala, by znalezc odpowiedniego partnera i na zycie, i do seksu ... :D

Gość czterdziestka dwojka ;)
nie bardzo rozumiem dlaczego - skoro nie planuje zajscia w ciaze - mialabym rezygnowac z seksu???

Gość gosc 48 lat
Jedyna przyjemnosc,ktorej mozesz doznac to ulga po wyproznieniu sie?

Gość dorota 46 lat
Tak kochaliśmy się w ciągu dnia. I w tym samym dniu bracia męża przyszli do nas w odwiedziny. Co w tym dziwnego?

Gość gosc 48 lat
to bylo do Doroty 46

to dziwne, że jak bracia przyszli to wy poszliście się bzykać

Gość acordeon
dziadek mojego kumpla ma74 lata i jeszcze może i robi to podobno z 3-4 razy w miesiącu

Gość doktor marchewa
marne prowo :P

Gość dorota 46 lat
Oni przyszli jak już mój mąż zrobił swoje. Ja już nie przejmuje się seksem. Po prostu leże a mąż robi swoje.

prowo, prowo i jeszcze raz prowo