Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matej

jestem brzydki i gruby i załamany

Polecane posty

Gość matej

mam 21 lat w życiu nie miałem jeszcze dziewczyny nawet koleżanek nie mam jestem brzydki i gruby załamałem się dlatego ponieważ widze jak w koło mnie koledzy czy osoby wkoło mnie układają sobie życie a ja stoje w miejscu bo i tak nic nie zdziałam

Gość dombrówka
Mariusz to Ty? :)

Gość Karla994
Przepraszam ze to piszęm ale sam musiałes doprowadzić się do takiego stanu.. Ja też byłam brzydka, ale wzięłam sie za siebie, schudłam, wyładniałam, wyleczyłam trądzik, zaczęłam wiecej sie ruszac do ludzi, tym samym zmeniło sie moje samopoczucie i pewnosć siebie na lepsze. Polecam zmane o 360 stopni, ja jestem bardzo zadowolona :)

Gość Karla994
piszę* zmianę* przepraszam za błędy ort. ale szybko piszę

Gość samotna mama090909
witaj, wiesz że zawsze można zabrać sie za swoje życie kupić karnet na silownie i schudnać? i myślę że kazdy ma swój gust wiec napewno zjadzie sie kobieta dla której będziesz atrakcyjny;-)

Gość matej
kobiety patrzą tylko na wygląd i na nic więcej

Gość matej
chce popełnić samobujstwo przez kobiete która kocham a ona niestety kocha innego załamka

Gość matej2
Chodziłem do gimnazjum byłem chyba najgrubszy w szkole a powodzenie miałem największe miałem najładniejszą dziewczyne x całej szkoły. Teraz mam 25 waże 100kg wzrost 174 czyli jestem otyły ale mam duuuuze powodzenie u kobiet nie mam żadnej na stałem bo na razie się na tym nie skupiam i jestem po rozstaniu więc musze trochę odsapnąć po chorym 2 letnim związku. Wszystko zależy od psychiki! Dziewczyne miałem 18 letnią i opowiadała mi jaka była dumna że to akurat ją wybrałem a nie jej koleżanki bo wiele chciało do mnie uderzać a ja wybrałem ją. Nie jestem gościem z kasą nie mam markowych ciuchów mam auto starego passata a na powodzenie nie narzekam! Człowieku musisz się za siebie zabrać być pewnym siebie głowa do góry i idziesz przez miasto pewnym krokiem a nie jak jakiś lamus załamany

Gość matej
jesteś szczęściarzem matej2

Gość matej2
Jakim szczęściarzem? Staram się być zwykłym człowiekiem bo wiem że nie tylko uroda się liczy w życiu a pewność siebie! Staram się być w centrum uwagi zawsze wygadany, sam w towarzystwie się śmieje z tego że jestm otyły bo ja na to nie zwracam kompletnie uwagi. Odkąd nie jestem w związku w życiu mi się pozmieniało i jestem jeszcze bardziej pewny siebie i bardziej odważny. Jak poznaje jakieś nowe dziewczyny na którymś już z kolei spotkaniu opowaiadają mi jakie były pierwsze wrażenie jak mnie zobaczyły i zawsze jest jeden stały tekst "wyglądałeś na kawal chu..:

Gość matej
jak zapomnieć o kobiecie którą sie kocha ale ona nic do mnie nie czuje w dodatku zakochana jest w kimś innym ?

Gość jolanta aaewew
http://jak-szybko-schudnac.interkursy.pl/p/19305/ wiesz jest duzo roznych metod zeby poprawic wyglad moim zdaniem trzeba po prostu chciec ;) tylko z tym nie tak latwo. proste moze i jest powiedziec sobie nie jedz, ale ta najgorsza bariera tkwi nie w kaloriach a w glowie... muszisz zaczac inaczej myslec przekonac siebie ze nie jest ci potrzebne jedzenie . Moze troche pomoge... pozdrawiam:)

Gość dedededede
Oglądnij się za innymi, uśmiech, głowa do góry i broń boże się żalić na siebie i swój los, każdy jest kowalem swojego życia, więc do roboty:D powodzenia, i nie każda patrzy na wygląd

Gość gość
Miewałam duże huśtawki nastrojów. Czasem nawet w ciagu jednego dnia potrafiłam poczuć się świetnie, a potem tragicznie. Nie wiedziałam kompletnie czym to jest spowodowane. Szukając sposobów na rozwiązanie tego problemu trafiłam na stronę moc-energii .pl gdzie zamówiłam oczyszczanie energetyczne. Już kilka dni po rytuale zaczęło być lepiej. Teraz czuję się dobrze przez większość czasu, zauważyłam że trudniej niż kiedyś jest mnie zdenerwować. Tak więc czasem nasze problemy tkwią w psychice, negatywnej energii która płynie przez nasze ciało i nie daje nam cieszyć się życiem.

Gość matej
Ona mnie nie akceptuje. Może niepotrzebnie podszedłem do niej, i przedstawiwszy się, powiedziałem, że mam stulejkę :classic_cool: