Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmr223

Śluz przed okresem

Polecane posty

Gość zmr223

Witajcie, jak to jest z tym śluzem? Mam na zmianę biały/kremowy o płynnej konsystencji, czasem gęstszej a dziś mam ciągliwy i również biały i zasycha na bieliźnie najczęściej. A okres powinnam mieć na dniach. Czy taki śluz może być przed okresem? Bo teraz zjada mnie lekko stres i nie jestem w stanie realnie sobie przypomnieć jaki miałam zazwyczaj. Dodam, ze moje cykle są nieregularne, mam 18 lat

Gość a jak bardzo
nieregularne masz cykle?

Gość Groszek to tez proszek
ja mam zawsze przed okresem .Kazdy organizm jest inny jedne maja wszystko jak w zegarku inne nie. Aha. I zacznij uzywac wkladek :O po to są by nic nie zasychało na bieliźnie:O bleh..

Gość zmr223
raz miałam nawet tak, że jeden trwał 26 dni a kolejny zaraz po tym około czterdzieści, ale od grudnia wydaje sie troszke lepiej bo mniej więcej jest to jakoś 30-32 dni. Teraz według 32 dniego cyklu wyliczylam sobie okres na jutro, i troche sie martwie

Gość Groszek to tez proszek
tak to jest przy nieregularnych cyklach. Mam to samo. Nie martw sie na zapas bo to niczego nie zmieni :)

Gość zmr223
no nieregularne cykle to masakra, a ja jestem jeszcze typem strasznej panikary, zdecydowanie wole kiedy przychodzi okres dużo wcześniej niż po jakiś 40 dniach... a niedawno miala miejsce sytuacja kiedy gumka nie do konca sie nam nałozyła bo była za ciasna nieco aby zajść do samej nasady, ale nie pękła na 100% i nawet nie było wytrysku we mnie, dopiero potem. byłabym jakimś cudem natury gdybym w taki sposob zaszla w ciaze prawda?XD czy sie myle?

Gość zmr223
??