Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Sprawy męsko-damskie z punktu widzenia kobiet

Polecane posty

Gość google istnieje
to spadaj cieciu

OK, z dziewczyną widziałem się na żywo 2 razy, a ciągle odpowiada jak to niej pisze, jak to zinterpretować?

z grzecznosci ? . to zalezy jeszcze w jaki sposob pisze czy krótko czy na odczepke, czy sama zaczyna jakis temat ... Jezli odp. pelnymi zdaniami i sama narzuca temat to znaczy , że jest zainteresowana . :). Jezeli jednak z grzecznosic to po trzech dniach juz znudzi się Jej odp. i Cię oleje :D. Zaproponuj kolejne spotkanie to bedziesz wiedział czy chce utrzymywac kontakt czy jednak nie :)

No prawie miesiąc piszemy i w sumie ja zawsze zaczynam rozmowę, ale ona odpisuje zdaniami złożonymi. Ona studiuje co ja, ale jest młodsza i być może chce mnie wykorzystać ...

Hm...to nie lepiej częściej się z Nią spotykać ,żeby lepiej ją poznać i wtedy wyrobić sobie o niej własne zdanie -zabawa w pisanie hm... no skoro Ci odpisuję to albo jest Tobą zainteresowana albo robi to z grzeczności jeśli to tylko inicjujesz owe dyskusje

Oto to :) zwroc uwage na to w jaki sposob z Toba pisze i masz odpowiedz ;) a tak dla 100% pewnosci mozesz zapropojowac spotkanie, przeciez nie hedzie sie spotykala z grzecznosci ;)

Kobiety często zwodzą facetów...piszą z grzeczności, z grzeczności nawet się spotkają, po koleżeńsku, ale jej punkt widzenia może być inny od Twojego. To można sprawdzić tylko w rozmowach.

Nie mam do kogo się zwrócić, jak odczytać czy jest mną zainteresowana. Jeśli nie ... to nie będę walczyć.

Albo nie pokażę, bo mi się włamiecie. Poza tym tutaj nie jestem lubiany. Ale z drugiej strony nie wiem zupełnie jak odbierać ją.

Jezu, no dawaj chłopaku, jak niby chcesz żeby Ci pomóc jak nic nie chcesz powiedzieć?

Gość dziewczyna nie z kafe
czarny rycerz - podaj maila, sprobuje Ci pomoc :)

Gość pryk
skad ciulu bedziesz wiedziec kto pisze czarny czy czerwony? c napisze do ciebie na gg zuzanna amelia i przedstawi sie jako zawsze szczery:D

ok,podaję mój nr GG:17491288 . to na wypadek gdybyś sądził że kawał Ci ktoś chce zrobić. Napieraj,czekam