Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tresbelle

kto zaczyna za mną?

Polecane posty

Gość tresbelle

rozpoczęłam dzisiaj dietę. dołącza się ktoś?? :)

Gość niogta
a jaka diete?

Gość tresbelle
3D CHILI

Gość muszysko_
ja bym chciała, bo się spasłam. nie wiem co się ze mną dzieje, musze zacząć działać bo inaczej spase sie jak świnia :(

Gość ja schudłam najwiecej jedząc
zdrowo ;) no więc tak startowałam z wagą 77kg: kopenhaska -5kg w 13 dni +1kg po dwóch dniach i rozpoczęło się jojo, to była głupota z tą dietą cierpiałam z głodu i źle się czułam ale byłam zielona w tej kwestii diet. south beach -10kg w 2-3 miesiące to było najlepsze co mogłam dla siebie zrobić, nauczyłam się jeść zdrowo i regularnie, nie chodziłam głodna i polubiłam warzywa :) kapuściana -1kg w 3 dni nie wiem ile ona miała trwać chyba 7 dni ale nie wytrzymałam na tej okropnej zupie, przez zastój wagi po south beach i wielu grzeszkach chciałam spróbować diety na której się je ale jest też szybka to było głupie! +1kg jojo po kapuścianej 1500kcal -1,5kg w 1,5 miesiąca zero jojo waga ustabilizowana, ćwiczę i ćwiczę bez diet od kilku miesięcy, zdrowo się odżywiam i mam w sumie za sobą 16-17kg, różnie bywało ale wniosek jest jeden najlepsza dieta to zdrowe odżywianie i cierpliwość bo waga szybko nie spada ale spada! do tego cera i ciało pięknieje bez specjalnych kosmetyków ;) mam swoją wymarzoną wagę ale też zdrowe nawyki, teraz jem i nie tyję a bardzo się obżerałam śmieciami.

Gość tresbelle
to zapraszam! nie musisz być na tej diecie co ja, chodzi o sam fakt ;) mi samej ciężko jest się zmotywować. pierwszy dzień - jestem najedzona, ale coś słodkiego by się zmieściło jeszcze...

Gość tresbelle
ja wybrałam akurat dietę 3d chili, ponieważ jest to racjonalne odżywianie. dodatkowo trochę ruchu i mam nadzieję, że będą efekty :)