Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehsz

ciąza ? ;/

Polecane posty

Gość hehsz

Czesc . Mam 17 lat i moja dziewczyna tez Chodzi o to że uprawiałem seks z nią w ten poniedziałek . I pękła nam prezerwatywa . zorientowaliśmy sie dopiero po 15 min.. dziewczyna ma nieregularny okres . ostatnią miesiączkę miała 9 lutego . przy stosunku nie doszedłem . a przed stosuniem tak . przy pieszcotach . wychodzi na to że gdyby miała cykl 28d to teraz ma dni niepłodne i niedługo powinna dostac okresu . z jej pochwy wydziela sie biały śluz , jakby twarożek .. możliwa ciąża ? ; / Ps . prosze o nie ubliżanie o nie doświadczenie i wgl . poprostu sie boimy , to nic dziwnego . z góry dziękuje

Gość hehsz
dodam jeszcze że podbrzusze ma opuchnięte i mówi że bulgocze jej w podbrzuszu . tak jakby miała krew . ale nie jesteśmy pewni

Gość hehsz
pomoze ktos ? ; ?

Gość shqgdTDUYGDz
tWAROZEK TO GRZYBICA POCHWY :/ a w ciaze raczej nie zaszla , niech zrobi test

Gość myskaff
trudno jest stwierdzic ciążę w takiej sytuacji, biały sluz wystepuje zarwno we wczesnej ciazy jak i przed okresem... bóle podbrzusza tak samo. Co do "bulgotania" pierwszy raz slysze o czyms takim... ile dni minelo od stosunku

Gość hehsz
2 dni

Nawet gdyby to byla ciaza,to na objawy jest jeszcze za wczesnie,bo nawet nie doszlo do zagniezdzenia.Natomiast sluz ,ktory w wygladzie przypomina twarozek,to oznaka grzybicy.Powinna udac sie do ginekologa,zeby to wyleczyc.Nie powinniscie rowniez wspolzyc przez ten okres,kiedy dziewczyna nie zostanie wyleczona,gdyz grzybica mozna sie zarazic

Gość parammedic
Jeśli ma nieregularny cykl, to dziewczyna nie powinna stosować kalendarzyka, bo jest to bardzo nieskuteczne. Bardziej polecałabym tester na ślinę np afrodyta. Twarożek rzeczywiście może oznaczać grzybicę, a nie musi. Może źle to interpretujecie. Co do ciąży, to wątpie, żeby zaszła.

Gość afrogoowno
czemu w kazdym temacie ktos reklamuje tester plodnosci afrodyta? mialam to goowno,nie dziala!