Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietełe

Pierwszy seks - z milosci byl czy przypadkowy ? Żalowaliscie potem ?

Polecane posty

Gość ankietełe

piszcie.

Gość nex door
Nie, był zajebisty.

Gość wredniucha10
bez miłości, ale miło wspominam

Gość Fredzkaja
Myślałam , ze z miłości . Dziś wiem , ze nie była to miłość . Czy żałuje ? - raczej tak . Niestety czasu nie cofnę , ale chyba wymazalam to z pamięci . Na potrzeby tematu staram sie przypomnieć sobie jego i ten seks.

Gość wredniucha10
nie pitol - lizałbyś jak świąteczny boczuś!

Gość Fredzkaja
Dodam ze trwał chyba z 2 minuty :D .Nawet już tego nie pamietam i lata tez zrobiły swoje.

Gość Fredzkaja
Eeee przyjemności to nie było żadnej :-)

ale co tak, pierwszy raz i tak z zasady nie jest pełen fajerwerków.

Gość z głębokiej potrzeby
przeżycia tego po raz pierwszy. Jestem prawie pewna, że TAK MIAŁO BYĆ. Zresztą ON zakochał się we mnie po uszy :) A teraz sraj pod siebie z bezsilnej złości ty pseudokatolicki naćpany szczekaczu, mam gdzieś twoje obelgi.

Gość Mój pierwszy raz miałem z
prostytutką i bardzo miło to wspominam i nie żałuje bo wiem doskonale, że będąc wtedy 24letnim prawiczkiem nie miałbym szans u żadnej kobiety. Teraz regularnie spotykam się z tą kobietą.

Gość Jako facet chyba przebijam
wszystkich tutaj. Pierwszy raz oczywiście przypadkowy, z kobietą poznaną przez internet (2-3 rozmowy na gg), na pierwszej randce i bez gumy :D czy jakiegokolwiek innego zabezpieczenia. Było super i dobrze to wspominam :).

Niestety,bez miłości,choć bardzo chciałem,żeby coś z tego wyszło. Absolutnie nie żałuję i naprawdę wspominam ją dobrze :)

jeśli nie znajdę kobiety do 32 roku życia to będzie to nocka z młodziutką luksusową dziwką ;] x Pozdro :o

08:38 [zgłoś do usunięcia]Jako facet chyba przebijam wszystkich tutaj. Pierwszy raz oczywiście przypadkowy, z kobietą poznaną przez internet (2-3 rozmowy na gg), na pierwszej randce i bez gumy czy jakiegokolwiek innego zabezpieczenia. Było super i dobrze to wspominam . x Temu :o

Gość do krwawy edward
lepiej miec za soba seks z prostytutka niz byc prawiczkiem

Gość chce porzadna partnerke
kobiety, ktore maja za soba seks bez zwiazku

A jaka przyjemność jest w seksie z prostytutką :o ? Jeśli ktoś jest do tego zmuszony to ma ze sobą problem bo: -żadna go nie chce -nie potrafi pohamować popędu Poza tym mentalność takich facetów i tak się nie zmieni i tak, czyli dalej będą nieudacznikami, bo umówmy się - tylko tacy są sami

Gość Alicja2167
wydawało mi sie ze z milosci,spontnicznie,wyszlo z jego strony,niby nie zaluje,ale tak sobie pierwszego razu nie wyobrazalam,Ale tak czy siak nie chce załowac,bo co nas nie zabije to nas wzmocni.Teraz jestem bardziej mądra i rozsądniejsza w tych sprawach :) Takze nie ma co sie spieszyc w tych sprawach :)

Gość mpomvpor
up up up

Gość kamomilla 26
z milosci i z facetem z ktorym jestem do dzis i chce spedzic reszte swojego zycia :) moze nie bylo to cos spontanicznego ale byismy pewni tego i zabezpieczenia :) (cholernie bolalo :/)

Gość Alicja2167
a jestem tym idiotą co nie umie robić spacji i pisze "także" razem w znaczeniu "tak, więc" i jest na tyle tepy że nie umie się nauczyc poprawnej pisowni jak jakis zeskleroziały dziad.

Gość FACECI TO DNO !!!
pierwszy raz zawsze maja przypadkowy, pol biedy gdyby bylal to laska z dyskoteki, ale teraz to juz prostytuuja sie i otwarcie o tym mowia, jeszcze sie tym chelpia, zygac sie chce na takie scierwa puszczajace sie z dziwkami to juz norma wsrod facetow, gardze takimi co placa za seks, zero w nich milosci, dlatego nie powinno sie nim uczuc okazywac, bo ich jak widac nie maja skoro priorytetem jest dla nich wlasny poped i zaspokajanie go gdziekolwiek jakkolwiek i z kimkolwiek, mechaniczny seks pozbawiony uczuc i tak tez powinno sie traktowac meski gatunek, przedmiotowo, bo sami sie tak traktuja, nieudacznictwo

Gość gratuitos
bez milosci bo w wieku 16 lat, alee z chlopakiem którego milo wspominam, bo bylam.z nim przez rok. to byl.seks na raty- śmieje sie z tego tak, bo tak.sie tego wszystkiego bałam. ale w efekcie bylo.fajnie

Gość Zuzanna Amelia & 7
09:45 [zgłoś do usunięcia] Krwawy Edward A jaka przyjemność jest w seksie z prostytutką ? Jeśli ktoś jest do tego zmuszony to ma ze sobą problem bo: -żadna go nie chce -nie potrafi pohamować popędu Poza tym mentalność takich facetów i tak się nie zmieni i tak, czyli dalej będą nieudacznikami, bo umówmy się - tylko tacy są sami ­ A Ty dlaczego jestes sama ? Jestes tak samo nieudana.