Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bezpieczenstwo na 102

Czy w Londynie jest niebezpiecznie?

Polecane posty

Go艣膰 Bezpieczenstwo na 102

Czy w Londynie jest niebezpiecznie? Duzo jest kradziezy, napadow, rozboi, wlaman, gwaltow, morderstw...?! Ktore dzielnice sa bezpieczniejszr, a ktorych lepiej unikac?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wredniucha10
najbezpieczniej to mieszka膰 w pa艂acu u kr贸lowej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bsjshsjshj
Oczywi艣cie 偶e jest niebezpiecznie. Lepiej unika膰 wsch- polnocnego Londynu. Edmonton. Hackney, Clapton te偶 s膮 niebezpieczne. Ca艂e Newham jest pe艂ne robactwa. Muzu艂ma艅skie dzielnice te偶 nie s膮 ciekawe, ale to g艂贸wnie w czarnych dzielnicach dziej膮 si臋 straszne rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha10
a kt贸rych nie unika膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyli.......
Hm w takim razie Leyton, Leytonstone, Stratford itd.tez lepiej unikac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsfsfs
tak. i jeszcze walthamstow, seven sisters i hackney tez bym unikal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha10
wyjdzie na to, 偶e trzeba unika膰 wszystkich opr贸cz Chelsea

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsfsfs
to zapraszam wieczorem na hackney jak sie nie boisz. zostaje praktycznie tylko zachod np ealing broadway, greenford, harrow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co do wszchodniego Londynu
W zeszlym roku oblano dziewczyne pracujaca w Victoria Secret w Westfield na Stratfordzie jak wracala do domu kwasem, a teraz takze we wschodnim Londynie policja aresztowala 8 facetow w wieku 21-24 ktorzy od maja do listopada 2012 wielokrotnie zastraszali i gwalcili nieletnia...! Mozna o tym poczytam m.in.na sky news w necie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha10
"to zapraszam wieczorem na hackney jak sie nie boisz" kochanie - ponad rok czasu mieszka艂am na Peckham!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem kobieta i ...
Mieszkam w Londynie i obawiam sie o swoje bezpieczenstwo...Chlopak nie da rady przeciez ze mna wszedzie chodzic i jezdzic...Czasem wracsm sama pod wieczor do domu...Zaczepiaja mnie co rusz rozni faceci, ale ja nawet na nich nia patrze i sie nic nie odzywam...W 2012 skradziono mi iphone...Lubie Londyn, ale nie czuje sie tu bezpiecznie...Czy macie jakies sposoby, jak sie bronic w razie napasci, atsku, proby gwaltu? Co robic? Co ze soba ewentualnie nosic w torebce? No nie wiem...Aha, mieszkamy na Leytonstone, bo jest niby "tanio", chociaz tak naprawde to pojecie tanio w Londynie ma sie tak jakos nijak...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bsjshsjshj
Hmmm...po olimpiadzie na Leyton wzros艂y ceny i w艂a艣ciwe wyr贸wna艂y si臋 z lepszymi dzielnicami we wschodnim Londynie. Leyton jest ok, tam mieszka pe艂no emigrant贸w, zw艂aszcza z Europy wschodniej, wi臋c dzielnica robotnicza. G艂贸wnie mieszkanie na kupie. Leytonstone? Zale偶y gdzie. Bli偶ej Wanstead jest spokojnie, rodzinnie. Bli偶ej Forest Gate to same gangi i brudasy. Ja tez boj臋 si臋 sama chodzi膰. Ile razy mnie jakie艣 bandy zaczepialy, goni艂y...dziwi臋 si臋 Polakom kt贸rzy decyduj膮 si臋 zamieszkac w tych dzielnicach z dzie膰mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsfsfs
kochanie - ponad rok czasu mieszka艂am na Peckham! no i? ja tez mam za miedza kiboli ale sie tam nie zapuszczam i zyje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bsjshsjshj
Wyr贸wna艂y si臋 z cenami w zachodnim Londynie mia艂o by膰. Ps. Ta wiadomo艣膰 o dziewczynie oblanej kwasem mnie przerazila bo sama pracuj臋 w sklepie i wracam po nocach...ale teraz s膮 podejrzenia ze ona oblala sie sama. Podobno w jej laptopie znaleziono ze szuka艂a informacji o atakach kwasem i kwasach przed atakiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha10
a ja nie za miedz膮, tylko w 艣rodku cyklonu mieszka艂am!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsfsfs
peckham to nie hackney umiesz czytac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha10
umiem - czego si臋 czepiasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzie nie dajcie sie...
Mnie bardziej przerazila wiadomosc ktora przeczytalam dzis o tej brutalnie i wielokrotnie gwalconej nieletniej przez 8 oprawcow i zwyrodnialcow...! Co do cen to racja, wschod nie jest juz taki "tani"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha10
moje dziecko chodzi艂o do klasy gdzie by艂o tylko troje bia艂ych dzieci, w niekt贸rych klasach w og贸le nie by艂o bia艂ych, policja przyje偶d偶a艂a na nasz膮 ulic臋 艣rednio 3 razy dziennie do awantur mi臋dzy czarnymi ( ich kobitki bi艂y si臋 na ulicy cz臋艣ciej od facet贸w!) - brrr jak sobie to wszystko przypominam, to mnie trz臋sie - ale uda艂o si臋 przemieszka膰 bez 偶adnych eksces贸w z ich strony w stosunku do nas - ufffff!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o ludzie!!!!!
wredniucha10 "moje dziecko chodzi艂o do klasy gdzie by艂o tylko troje bia艂ych dzieci, w niekt贸rych klasach w og贸le nie by艂o bia艂ych," :O Nie wiem czy wspolczuc czy podziwiac....odwagi. Ja bym sie w zyciu na cos takiego nie zdecydowala. Dobrze, ze chociaz te kolorowe dzieicaki nie ptrzesladowaly bialych dzieci, tak jak w Birmingham, ten 9 latek co sie powiesil przez ataki malych wrednych ciapakow. Zatluklabym robactwo!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 palmowaniedziela
Podobno statystycznie kazdy mieszkaniec Londynu jest przynajmniej raz w zyciu obrabowany. Sa lepsze i gorsze dzielnice, choc ogolnie trzeba wszedzie uwazac. Ja mieszkam w Raynes Park poludniowo zachodni Londyn, 4 zona, mala cicha dzielnica zamieszkana przez rodziny z dziecmi, glownie ludzie biali i Koreanczycy. Czuje sie dosyc bezpiecznie, choc niedawno ktos na ulicy gdzie domy sa warte miliony, grozil ludziom pistoletem. Niestety wszedzie moga sie przyplatac podejrzane typy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z londynu na 偶ywo
Mnie obrabowal czarnosk贸ry m艂ody facet w okolicy london bridge czyli w centrum po godzinie 23- ciej jak wraca艂am do domu. By艂am sama. On te偶 sam. Mia艂 艂om do Wylamywania drzwi. My艣la艂am, 偶e mnie zabije. Oddalam mu torebk臋. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 groszek bonduelle
Co mialas w torebce? Nie balas sie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perfumeryjny dziad
z londynu na 偶ywo to mayor of london, pamietam jak opisywalas ten przypadek jakis czas temu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooo dobrej
Haha przeciez mayor tu caly czas siedzi pod pomaranczkami :D kazdy juz o tym wie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meszmaszma
nielubieuk ciebie toby nawet nie mieliby z czego obrobic bos golodupiec! jedynie muslim patrol mouglby ci nawalic za twa niewyjsciowa facjate

Udost臋pnij ten post

Ja nie wiem jak wy mozecie mieszkac po takich dzielnicach w dodatku z dziecmi?? Wyprowadzialam sie juz dawno z tego burdelu i mam swiety spokoj.Dziecko ma same biale dzieciaki w szkole,szkolla jest na dobrym pozioimie,cisza i spokoj . Na co wy czekacie? az ktos komus krzywde zrobi? Poza tym kazde miasto ma te dobre i zle zakatki.Tylko niektorzy ludzie omijaja z daleka te dziury, a inni wola sobie siedziec w takowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha10
"Ja nie wiem jak wy mozecie mieszkac po takich dzielnicach w dodatku z dziecmi?? Wyprowadzialam sie juz dawno z tego burdelu i mam swiety spokoj." ja te偶 ju偶 od czterech lat mam spok贸j!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowianka jedna
A gdzie mieszkacie i jakie polecacie okolice, byle blisko Londynu? Tez mam dziecko i planuje przeprowadzke z centrum Londynu gdzies poza Londyn.

Udost臋pnij ten post