Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlene88879

Kiedy ten pocałunek??

Polecane posty

Gość Marlene88879

Od 2 miesięcy w kratkę spotykam się z pewnym chłopakiem , podobamy się sobie , dobrze się ze sobą czujemy itp. ;) był moment w którym przybliżył się do mnie , przytulił a następnie prawdopodobnie chciał pocałować, ale z tego wszystkiego że tak się czaił i nie zrobił tego zdecydowanie to zawstydziłam się tylko i odwróciłam głowę , wyszło tak jakbym nie chciała , co nie było prawdą ;p do tej pory w sumie nie podejmował prób , chociaż spoglądam mu na usta itp. Czy on czeka na właściwy moment? pomyślał wtedy zapewne że nie chcę?

Gość nex door
To go pocałuj to zajebista sprawa. Przyssij mu się do ust.

Gość nex door
Albo pierdolnij petardę. Zapytaj długo się będziesz zabierał jak pies do jeża?

Gość Marlene88879
Nie pocałuję go pierwsza bo się wstydzę :P Jak już zrobi ten 1 krok to później będzie ok, ale coś długo się do tego zabiera, a okazji miał spoooro :(

Gość zakochanaaa20
podobna sytuacja do mojej... też na to czekam, ale jakby miedzy nami kontakt się uciął... Myślę że w Twoim przypadku mógł onn tak to odebarać że to Ty tego nie chciałaś...

Gość Sweettulipan
Kiedyś miałam podobna sytuacje , zanim zdążył mnie pocalowac już sie rozpadło :)

Związki bez pocałunków to jak hodowanie kwiata bez podlewania wodą. Zdarzyło mi się to też, to taka dziwna chujoza, z reguły dzieje się tak gdy za bardzo się sobie podobamy.

Gość niedługo :)
To normalne jeśli facetowi zależy. Czeka, bo chce żeby była wyjątkowa chwila i, chciałby, żeby pocałunek też był idealny. Patrz mu długo i intensywnie w oczy. Powinien załapać.

Gość Marlene88879
Mam nadzieję, że ostatnia wypowiedź się sprawdzi :) póki co wszystko idzie w dobrym kierunku , hmm ale jestem ciekawa wypowiedzi "z reguły dzieje się tak gdy za bardzo się sobie podobamy." masz na myśli to , że żadna z osób nie chce żeby wyszło coś nie tak i wszystkiego nie popsuło? czy jeszcze coś innego?

Gość Marlene88879
?????

Gość Marlene88879
up up up , wczoraj dzień kobiet miło spędziliśmy razem dzień, ale pocałunku nie było :( krótki całus i przytulanie, hmm a ja nie jestem w stanie tego zrobić bo on mnie zawstydza :P co oczywiście nie oznacza , że tego nie chcę, bo jakby poszło to już ok :D ale nie wiem jak długo można czekać, skoro odwzajemniam krótki całus to przecież raczej znaczy że CHCĘ czyż nie?