Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana udami

mam ogromne uda i nie umiem zmniejszyc ich obwodu.. ratujcie..

Polecane posty

Gość załamana udami

Ja już nie wiem, co robić. Mam ogromniaste uda i nie wiem, jak zmniejszyć ich obwód. Jestem bardzo szczupła, łydki mam jak patyczki, żebra mi widać, a te uda to niesamowita porażka. Nie wiem czy to tłuszcz, czy co? Celulitu nie mam, bo pozbyłam się go masażami i ćwiczeniami, wydaje mi się, że wyrobiłam sobie na udach mięśnie, ale nadal są wielkie i obija mi się jedno o drugie, co robić? Jestem załamana! Wyglądam jak wieloryb!

Gość aaaaaaaweroika
na basen idź wielorybie:)

Gość Poduszka_na_igły
Dobrym ćwiczeniem na wyszczuplenie ud jest robienie ćwiczeń- rowerek w powietrzu które wykonujesz leżąc na plecach. Musisz uzbroić się w cierpliwość ale uda wyszczupleją!

Gość załamana udami
chodzę na basen raz w tygodniu, jeżdżę na rowerze stacjonarnym, ćwiczę (cwiczenia typu 10 min legs), nie wiem, co więcej mam robić :(

Gość czytaczkaforum
ile masz w najgrubszym miejscu w udach i łydkach?

Gość załamana udami
będę robić ten rowerek nawet przez sen całą noc, jeżeli ma pomóc, a nie rozbudują mi się od niego mięśnie? jak wysoko nogi podnosić?

a jesteś pewna, że to mięśnie? a nie tłuszcz? masaż mógł wygładzić powierzchnię tłuszczyku pod skórą i nie ma cellulitu, ale tłuszcz od masażu nie znika

Gość didiiddidi11
ja mam w udach 52cm a w łydce 32 i czesto słysze ze mam zajebiste nogi zgrabna lydki i sexowne uda moze przesadzasz jesli masz w udzie 60 cm to fakt są grube ale jeśli masz 50 cm i uważasz ze są grube to moze przestań ogladać anorektyczki w tv albo idz do psychologa facetom nie podobają sie 2 patyki

Gość załamana udami
czytaczka, nie wiem, bo nie mierzę. ale w żadne spodnie normalnie nie wejdę, te, co nosze, są za luźne w talii (bo na uda nie wchodzą) albo takie bardziej elastyczne kupuję :(

Gość załamana udami
są wielkie te moje uda, nie przesadzam, uwierz mi. widzę to na zdjęciach najbardziej.

Gość Poduszka_na_igły
Od rowerku robionego w powetrzu uda na pewno Ci się nie rozbudują. Jeżeli ćwiczysz na rowerze stacjonarnym to nie ćwicz z obciążeniem, raczej niech będzie to długotrwały ruch ale bez obciążenia- Ty chccesz wysmuklić uda a nie budować mięśnie. Basen również powinien podziałać wysmuklająco na sylwetkę. Ćwiczenia rowerka w powietrzu wymagają czasu i dużo samozaparcia ale uwierz mi że działają!

Gość ;ot
fakt nikomu nie podobaja sie dwa patyki pewnie jakas koleżanka nagadała jej glupot

Gość 5hjgfjfgj
czy koleżanka jest głucha i slepa? napisz ile masz w udach a ile w łydce

Gość srtyuioplkjhygtfhg
pewnie ma 45 jak nie chce napisac to pewnie pisze bo jej sie nudzi autorka ma pewnie 14 lat młode to i głupie

Gość zielona gąsieniczka
Witaj. poćwicz wg tego zestawu....patrz ćwiczenia na nogi i uda: http://tnijurl.com/847ced1c9216/ ...tylko regularnie....!!

a ta na zdjęciu to nie jest mega chuda niby? weź, ale przykład jeśli faktycznie uda wydają Ci sie grube to ćwicz bez obciążenia

Gość prawictwo pospolite191
od roweka raczej ud nie stracisz . Ja bym sugerował diete. JA kilka lat temu robiłem na rowerze ale nie stacjonarnym tylko kolarka. okolo 100 km dziennie i nie straciłem ani jednego kilograma

Gość prawictwo pospolite191
moze i jest chuda , ale wydaje mi sie ze ma idealne proporcje ponizej lini pepka.

Gość załamana udami
ta modelka ze zdjęcia na fajne uda, takie smukłe ja od środka mam takie jakby dwie wypukłe poduszki, fatalnie to wygląda jako że w torebce nosze cm krawiecki, zmierzyłam się :) w łydce 31 cm w udach - 54, najgorsze te jakby poduchy! i uda ami się zlewają, jak stoję, nie ma ani mm odstępu, a wręcz przeciwnie, przez te buły od wewnątrz :( nie jestem siksą :D

Gość załamana udami
o, takie buły mam http://vitalia.pl/forum27,69319,0_Zdjecie-ud-pomozecie.html (foto z netu, to nie ja)

Gość monnnn
A ile masz wzrostu? Mam ten sam problem co Ty... tez mam 54 w udzie i 30 w łydce... tragedia:(

Gość załamana udami
mam 161 cm żebym była wyższa, to by się tak w oczy nie rzucało :(

ja pierdole a co jest złego w takich nogach?:o muszą byc świetne!to budowa nóg latynoski dziewczyno ty sie ciesz i odsłaniaj jak najczęściej chódz na szpilkach!kto ci nawciskal glupot że uda maja być jak dwa patyki?gdybys miala grube łydy i nie widac by było kostek to rozumiem ale w twoim przypadku powinnaś się cieszyć facetom podobaja sie takie nogi jesli jakas koleżanka ci cos nagadała to pewnie ci zazdrości bo sama ma kłody:p

Gość inezs
Idz na fitness.. troche je wysmuklusz.. ja chodze na zumbe i jest mega!:)