Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUrollllaa27

Czemu piszecie, że ŚWIADKOWA ma duży wydatek w związku z weselem?

Polecane posty

Gość JUrollllaa27

Nie rozumem tego, bo moja świadkowa nie miała ŻADNEGO wydatku. A wszędzie czytam że swiadkowa musi to czy tamto, że dla swiadków wesele to ogromny wydatek. To teraz wam na pisze co moja świadkowa robiła: Nigdzie ze mną nie jezdziła, nic nie pomagała, nigdy nie zapytała czy pomóc, ani o nic związanego ze ślubem, nie zapytała nawet o wieczór panienski, sama sobie go zorganizowałam, dziewczyny przyszly z prezentem, ona bez nieczego. na slub tez nie dała prezentu ani żadnej pamiątki, sukienkę miała z poprzedniego wesela buty tak samo więc strój nic jej nie kosztował, dojazd miała zapewniony. Tak więc moją swiadkowa nasze wesele nie kosztowało NIC

Gość nie taka zła jak myślicie
moja świadkowa załatwiała mi prawie wszystko, bo ja w czasie przygotowan byłam za granicą. wrociłam pół roku przed slubem. Pomogła mi znaleźć makijazystke, kosmetcyzne, florystke, załatwiła też tort. Chodziła ze mną po salonach slubnych itp. Jako swiadkowa dała mi jeden z wartościowszych prezentów.

Gość yeeeaaaahhhhhhhh
Noooo to mialas MEGA chujjową "śwoadkową" haha

Moja świadkowa też uważam, że nie maiała żadnych większych wydatków niż kazdy inny gość :) Co do obowiązków jechała z nami na sesję zdjęciową, oprócz tego nic nie musiała robić :)

Gość upssssssss!
A przepraszam bardzo, z racji czego miałay ponosić jakieś większe koszty niż inny uczestnik wesela? Tzn na co takiego miałaby wydawać pieniądze extra?

Pewnie z racji tego, że niektórzy oczekują od świadkowej lepszego prezentu :o na szczęście w moich stronach nie ma takich zwyczajów i świadkowa ma sie tylko podpisać gdzie trzeba i być na focie, i tyle :)

Gość upssssssss!
Kinga - ano właśnie, też tak pomyślałam. Na całe szczęście u mnie też nie ma takich chorych tradycji.

Gość JUrollllaa27
Lepszego prezentu haha jasne? ja nie dostałam żadnego