Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatos

i jak przeżyć??

Polecane posty

Gość desperatos

Nie ma to jak przybiedować i co do garnka włożyć, jak pusta lodówka i półki w szafkach... A dzieci chcą jeść... Nie mam skąd pożyczyć, a o dorobieniu sobie moge zapomnieć, trzeba mieć z kim dzieci zostawić. Nie każdy chce autystyka pilnować. Heh, taka sytuacja bez wyjścia. Musiałam terapeutom skłamać że mały chory i nie przyjdzie na zajęcia, a taka prawda że nie miałam z czego zapłacić. Och i właśnie dzwonnili że szkolenie, haha 20 zł, w poniedziałek, z przyjemnością bym poszła,

Gość zalamana zyciem
idz do karitasu i do ksiedza

Gość --misskoalla--
ile masz dzieci? jakie miasto? szukasz czegoś dodatkowo?

Gość --misskoalla--
może jest ktoś w otoczeniu kto szuka osoby do zaprowadzenia/przyprowadzenia dziecka z przedszkola/szkoły. Szukaj możliwosci.

Gość miałem normalnie 27
ile byś potrzebowała miesięcznie - tak realnie? I skąd jesteś może pomogę. to nie jest oferta za sex czy coś innego, po prostu może pomogę. Dobrzy ludzie istnieją jeszcze.

Gość desperatos
Byłam już raz w caritasie, potraktowali mnie tam jak śmiecia, fakt, dostałampaczke żywnościową, ( w połowie przeterminowaną) nie wiem, może nie umiem prosić, jakoś jeszcze sobie radziłam, ale od grudnia idzie mi strasznie, musiałam się zapożyczyć bo złożyłam na pfron o dofinansowanie na komp dla małego, jest mi niezbędny dla intensywnej terapi logopedycznej, (mam jeszcze nadzieję że zacznie mówić...) i tak jakoś leci... Mamy razem 1100zł, nas 4. Ja, 2 dzieci i moja matka, która nie pracuje, bierze zasiłki z opieki i przetraca na papieroski, cukiereczki i tym podobne, a ja opłaty głupia sama musze robić, wszystko na mnie jest:D Tak mnie miasto ułożyło, że muszę z nią mieszkać, a całe życie marzyłam żeby się uwolnić od niej, chaotycznie pisze, wiem, ale jakoś tak jest że jak na serduchu coś sie ma, to już tak leci...

Gość desperatos
i cisza:D

Gość dedededede
szukaj gdzieś pomocy...

Gość kassssssssica
moge ci przekazać 1% podatku jak masz to konto na dzieciaka??

Gość desperatos
nie mam subkonta założonego na dziecko

Gość dsfdffghgh
jak wy zyjecie w 4 za 1100? :O

Gość desperatos
no właśnie....

Gość dsfdffghgh
a gdzie ojciec dzieci????

Gość matakumata
A z jakiego komputera teraz piszesz? To jeden masz i chcesz dofinansowanie na drugi? Nieźle, też bym chciała mieć dwa, jeden zawsze można opchnąć. Coś ci nie wierzę....

Gość desperatos
Czytaj dobrze, dostałam właśnie i teraz długi za niego spłacam. a ojciec dzieci? zmył, nie radził sobie z chorobą dziecka:S Powiedzmy.

Gość sddssddffg
alimentow czemu nie placi?

Gość zakochana w chłopaku
Wrócilam z Anglii i jestem tymi naszymi cenami przerazona, bo tam zarabiaja 4x tyle co my, a szampony są po funcie!!!! I to nie jakieś gówna tylko takie jak u nas, pasta do zębów to samo, nie rozumiem czemu u nas tak drogo. O ciuchach nie wspomnę.

Gość dedededede
No płaci, na dwujke razem 300 zł, bo nie ma z czego, facet umie się wywinąć jak chce, a ja jestem bezsilna

Gość desperatos
dwójkę, przepraszam za byka, z rozpędu