Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny XX

chciałbym założyć rodzinę ale w tym kraju nie ma sensownych dziewczyn

Polecane posty

Gość Samotny XX

nie rozumiem co się porobiło .. za czasów mojego dzieciństwa jakoś inaczej to wyglądało, ludzie chodzili ze sobą, każdy gdzieś kogoś miał, a co jest teraz?

teraz jest wszechogólna zazdrość i nienawiść...ja mogę powiedzieć to samo, założyłabym rodzinę ale w tym kraju nie ma sensowynych facetów:P

Gość jdadadadjmj
zrob cos dobrego dla spoleczenstwa...PODDAJ SIE EUTANAZJI ! :)

Gość a jak ktoś nie chce mieć
dzieci to gorszy?:D

Gość bieda w polska
wejście do unii spowodowało ze wiele wartościowych facetów i seksownych polek uciekło na emigrację zarabiać, przy czym polki powychodziły za mąż za tubylców .. polacy czasami wracają, ale przewaznie po to zeby wywieźć kolejną polkę za granicę, w kraju jest więc za dużo facetów a to oznacza konkurencję, frustracje i wzrost przestępczości. Kobiety chcąc się czuć bezpiecznie wybierają silnych, a słabi popadają w depresje i piszą na forach jak tutaj. Pół biedy jak facet jest głupi, bo sobie nie zdaje sprawy z własnego przemijania i beznadziejności sytuacji. Gorzej mają inteligenci. Dziś żeby inteligent miał fajną dziewczynę musi zniszczyć konkurencję, zarabiać dużą kasę i mieć haki na różne osoby, a nawet na wybrankę. Takie czasy nastały ..

Gość jdadadadjmj
ja codziennie poddaje eutanazji kilku sąsiadów zagrabiając ich majątki, mam spółe z koronerem i każdy zgon uznawany jest za wypadek

Gość loijnjhkoj
to bys zobaczyl jacy sensowni sa faceci zdradzaja pija bija stosuja przemoc ekomoniczna kiedy kobieta po porodzie nie jest w stanie pracowac a po 20 latach albo wczesniej wymieniaja na inna super perspektywy nie? strach byc zoną!

Gość loijnjhkoj
d

Gość ciekawe do czego wykorzystuje
przemoc ekomoniczna to hasło wymyślone przez wybiórcze feministki, które wymyśliły, że w ten sposób nie będa musiały nic robić a kasa i tak będzie i generalnie to postawiły na swoim, więc kto ma stracha ten ma

Gość loijnjhkoj
urodz dziecko i idz nastepnego dnia do pracy:o mezczyzno wyzwolony dziecko jesc nie musi to taka kukielka prawie

Gość możesz go ukarać
no tak bronić się trzeba bezsensownym argumentem o ciąży

ale tutaj trochę racji jest, ja ogólnie nie czuję potrzeby posiadania dziecka, jednak chyba na to też składa się fakt, że po porodzie przez jakiś czas będzie ciężko, że to ja ponoszę główne koszta, ja rezygnuję (chcąc nie chcąc) z pracy przynajmniej na jakiś czas, ja będę pierwsza na liście pracowników do wywalenia, ja będę mieć problem ze znalezieniem pracy ( w końcu non stop będę brać zwolnienie bo dziecko chore, wg pracodawców). są kobiety które do sprawności pełnej wracają dość szybko, a są takie co wolniej, i w drugim przypadku to będzie MOJA WINA, ze akurat u mnie wolniej wszystko idzie. jak będę zmęczona przebywaniem z dzieckiem, czekaniem na męża itd ale to będzie MOJA WINA, w końcu naturalnie powinnam wskoczyć w rolę matki i pani domu z uśmiechem na ustach. chcąc by to partner został z dzieckiem a ja do pracy, stanę się wyrodną matką a nie będę mogła słowa skarg powiedzieć skoro inne dają sobie radę bez narzekania w gorszych sytuacjach

koszta miałam na myśli ogólne, nie ściśle materialne

Gość loijnjhkoj
czemu kobiety jeszcze chca wam rodzic dzieci:o meskim tłukom z polski niepojęte

Gość polscy mężzyźni to
guwna i zjeby totalne :o

Gość loijnjhkoj
ja kopulują z prosiakiem w chlewie, będę mieć świnskie dzieci

Gość polscy mężzyźni to
w dodatku szpetni jak dupa ruska i ubieraja sie jak żule w lumpeksach

Gość polscy mężzyźni to
małe to i wredne, kto by chciał ich ruchać

Gość polscy mężzyźni to
władcy pilota i mają brzuchy od piwa, łysi i niscy, bezzębni, z grzybicą paznokci a na kobiety narzekają

Gość polscy mężzyźni to
won śmierdziele końskim potem walicie i syrem jedzie od was

Gość ruchadło
jeśli faceci są łysi to dlatego że im kobiety nie dają i testosteron ich niszczy

Gość polscy mężzyźni to
a ci młodzi to najwiecej co pyszczą, ale krowa co dużo ryczy mało mleka daje chude to jak strach na wróble, koszula łopocze na ich kościach ja sie pytam takim dziecko rodzić?

Wypraszam sobie mój facet powiedział że jestem najlepszą od jego poprzednich.

Gość polscy mężzyźni to
jestem starą brzydką babą, obrzeram sie czipasami i nawet ślepy kundel nie chce zrobić mi minety kurwa

Gość polscy mężzyźni to
już rozżalony polaczek sie podszył, podszywać sie tylko możesz buraku wieśniaku

"Wypraszam sobie mój facet powiedział że jestem najlepszą od jego poprzednich. " i żadnej wcześniej pewnie tak nie mówił, a następnej też nie powie:D