Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lorealka20+

nowa fryzurka

Polecane posty

Pytanie raczej do dziewczyn chociaz jeżeli faceci się interesują... No więc Chcę zmienić swoją fryzurkę ale nie wiem jakie sa teraz trendy Oczywiście nie chcę jakiś zielonych czy różówych włosów jak to teraz małolaty sobie malują... macie jakies pomysły albo linki bo ja sama nic nei znalazłam

Gość Ktoś taki jeden
Fryzurę dobiera się do kształtu twarzy, figury, wzrostu, to jak Ci mamy doradzić, skoro nie wiemy jak wyglądasz??? Co z tego, że będziesz miała super hiper modną fryzurę, którą ktoś Ci poleci, jak będziesz w niej wyglądać w niej jak pół du.py zza krzaka, bo nie będzie dopasowana do Twojego typu urody?

Gość MalinowoTruskawkowa
dzisiaj ide do fryzjerki i robie ombre od zeszlego roku chyba utrzymuje sie ten trend

Gość anekatips
teraz dosc modne sa takie pofalowane bez grzywki lekkie, delikatne ombre ale jak mamy ci doradzic bez znajomosci ksztaltu twojej twarzy it[p?

ombre mialam rok temu... Mam owalną twarz jakieś 164 i waże może 58kg Wyglądam raczej przeciętnie. Zawsze mam długie do pasa lekko kręcone włosy. Obecnie mam brązową farbe na włosach ale chcę zaszeleć

Dodam, że mam niewiele widoczne piegi:)) i zastanawiam się na grzywką Taką prostą na czoło. Ale nie wiem czy się odważe:)

Gość MalinowoTruskawkowa
a zmiana dlugosci wlosow? moze cos w tym kierunku

no to jest nie problem ale samo to żeby obciąć włosy to jest pikuś .. bardziej zastanawiam się nad kolorkiem

Gość ksapposo
ładne są własy do połowy pleców nie dłuższe tak a najlepiej do ramion