Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaMarieKluska

Pokażcie jak ubieracie swoich chłoców do 3 latek

Polecane posty

Gość AnnaMarieKluska

Mamusie mam dwie córeczki i na modzie dla dziewczynek to mam pojęcie a teraz mam prawie rocznego synka i mam z tym problem,nie potrafię znależć nic fajnego i ciężko jest mi dobrac ubranka żeby wszystko razem pięknie wyglądało,jakby się znalazły mamy które pokazałyby zdjęcia swoich maluszków np.z zakrytymi bużkami bo wiadomo nie każdy jest chętny do pokazywania pudlicznie swoich maleństw

Gość Izabelka......... ...:)
w pepco widzialam ostatnio swietne koszule i bluzy dla chlopcow. Ale ogolnie dla dziewczynek wydaje mi sie, ze jest wiekszy wybor fajnych ciuszkow

Gość AnnaMarieKluska
Fajny ten malutki :) i ubrania też ładne,w Pepco to zawsze mam problem czasami znajdę jakąś bluzeczkę,ogólnie tam ubranka w większości te dla chłopców są sztuczne ciężko żeby kupić bawełne,dziewczynki zawsze mogłam tam odstroić

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
W H&M są bardzo fajne ubranka wg mnie. Mój synek co prawda ma dopiero pół roku, ale już bardzo dużo ciuszków mu tam kupiłam.

Gość tylko pytanie czy ci mezow
mama kluseczka nasze maluchy maja te sama kurteczke

Gość AnnaMarieKluska
up,może ktoś się dołączy ?

Gość ojtam ojtam
autorko widać że nie masz żadnych problemów w życiu? naprawde nic? wow zazdroszczę ci.. ja ubieram zazwyczaj w spodnie dresowe i bluzkę z długim rękawem.. jeansy synek odrazu ściąga albo nie da sobie ubrać, a co do bluzek itd to synek potrafi w godzinę się tak ubabrać że niema sensu większa analiza w co go ubrać - dziecku ma być wygodnie a nie jest to laleczka na pokaz - ale widać ty masz czas, kasę i troje dzieci z typu totalnych aniołków autorko - ja mam żywczyka 2,5 latka..

Gość Ustaje hgvhfc
Moje dziecko jest ubierania tylko w h&m. A to dlatego ze ja nie umiem dopasować. A tam wchodzę i widzę te manekiny poubierane i kupuje całe zestawy. A mnie ubiera siostra bo sie zna na modzie. Więc zawsze z nia chodze po sklepach takIe już ze mnie bezguscie

Gość jugo
ojtam ojtam - a co w tym złego, że ktoś chce fajnie ubrać swoje dziecko? dla mnie to jak najbardziej naturalne... jasne, po domu może biegać w dresie, ale jak gdzieś się wychodzi to chyba warto włożyć minimum wysiłku w to, żeby dziecko wyglądało ładnie co do tematu to się nie wypowiem, bo mam dwie córeczki, ale podobają mi się bardzo chłopcy ubrani na taki młodzieżowy styl - koszule, przeszywane jeansy, bluzy z kapturem...

Gość AnnaMarieKluska
Mylisz się,wszystkie są rozrabiaki i szaleją ,na internet sobię wejdę jak najmłodszy śpi a co do problemów nigdy nie możesz stwierdzić czy ktoś ma problemy czy nie ,może po prostu nie każdy chce o nich mówić.Staram się być zadowolona i czasem zająć się też pierdołami,bo gdyby człowiek miał myśleć na okrągło o problemach to by zwariował.Nikomu nie życzy się niczego złego najpiękniej byłoby gdyby każdy człowiek był szczęśliwy,zdrowy i zadowolony :)

Gość ładnie i wygodnie
Staram się, żeby wyglądał fajnie, ale równocześnie było mu wygodnie. Nie znoszę rajstop u chłopców, więc nigdy nie chodzi w rajstopach i koszulkach, nawet w domu. Po domu głównie biega w dresowych spodniach i koszulkach z fajnymi nadrukami (krótki rękaw na długi, albo sam długi), a poza domem, przedszkole, itp. najczęściej jeansy albo sztruksy (raczej takie cienkie miękkie, żeby było wygodnie), często z przetarciami, szwami, itd. latem krótkie albo długie płócienne kolorowe + fajne polo, koszulki z nadrukami, bluzy z kapturem, cienkie swetry. Zimą puchowa kurtka (czerwona dla kontrastu z większością czarnych i szarych rzeczy), wiosną polar i bęzrękawnik, latem wiatrówka, sportowe buty (ale nie jakieś Nike, Puma, itp. tylko raczej tramki w stylu Conversa, itp. Stawiam raczej na stonowane uniwersalne i dobrze wykonane rzeczy z fajnym akcentem (np. łaty na rękawach) plus dodatki. Przykładowe zdjęcia w wersji letniej znajdziesz tutaj (miał na nich ok. 1.5 roku) http://allegro.pl/sweter-i-kamizelka-zara-dla-chlopca-i3013964622.html Aukcja już jest zakończona, ale link powinien działać :)

Gość AnnaMarieKluska
Super,dziękuje za podpowiedzi :)